Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ... (2 video) Το τρικούβερτο «γαλάζιο» γλέντι του πρώην δημάρχου Ωρωπού εν μέσω καραντίνας


Mε ένα τρικούβερτο γλέντι στο σπίτι του, παραβιάζοντας πλήρως τα περιοριστικά μέτρα, επέλεξε να «τιμήσει» την ονομαστική του εορτή ο πρώην δήμαρχος Ωρωπού και στέλεχος της ΝΔ, Θωμάς Ρούσσης,
ενώ το «παρών» έδωσαν πολλα τοπικά «γαλάζια» στελέχη κι όχι μόνο.

Μάλιστα, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Θ. Ρούσση έκανε live μετάδοση στο Facebook, μετά όμως και το σάλο που προκλήθηκε στα σχόλια των αναρτήσεων, αναγκάστηκε να τις κατεβάσει άρον-άρον.


Σύμφωνα με πληροφορίες, στο γλέντι παραβρέθηκαν περί τα 30 άτομα αρκετοί εξ αυτών μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, στελέχη της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ και της νομαρχιακής επιτροπής της ΝΔ στην Βόρεια Αττική. Μάλιστα, το «παρών» έδωσε και ο «γαλάζιος» δήμαρχος Σχηματαρίου – Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας.

Τα επίμαχα βίντεο που αναρτήθηκαν στο facebook





Σε επικοινωνία που είχε το Documento με τον ίδιος τον Θωμά Ρούσση,  ισχυρίστηκε ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media ήταν από το γλέντι που είχε γίνει πέρσι στο σπίτι του. Όταν δε ρωτήθηκε πώς γίνεται το υλικό να είναι περσινό αλλά να γίνεται live μετάδοση στο Facebook, απάντησε ότι δεν γνωρίζει πώς έγινε αυτό, επιμένοντας πως πρόκειται για περσινά στιγμιότυπα. «Τι τεχνική έχουν αυτοί δεν ξέρω...» είπε δίχως να διευκρινίζει ποιους και τι εννοεί.
Η πραγματικότητα όμως διαψεύδει του ισχυρισμούς του πρώην δημάρχου Ωρωπού. Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρει το Documento, πέρσι ανήμερα της ονομαστικής του εορτής (5 Μαϊου του 2019), ήταν η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των ψηφοδελτίων των παρατάξεων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Έτσι, ανάρτηση τον απεικονίζει να καταθέτει στις 5 Μαΐου του 2019 τα ψηφοδέλτια της παράταξής του στην Ευελπίδων, ενώ το ίδιο βράδυ ακολούθησε εκδήλωση στο εκλογικό του κέντρο.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις