Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Το καθεστώς Ερντογάν κρύβει τους νεκρούς... ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΩΡΙΆΖΟΝΤΑΙ ΝΕΚΡΟΙ...!!! Γέμισαν οι δρόμοι με πτώματα..,.!!! Συγκλονιστικά ΒΙΝΤΕΟ

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη γειτονική χώρα. Το καθεστώς Ερντογάν κρύβει τους νεκρούς και προσπαθεί να δείξει τόσο στο εσωτερικό, αλλά όσο και στο εξωτερικό, ότι η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο.



Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει, με τις εικόνες να ''μιλούν'' από μόνες τους. Σε βίντεο που τραβήχτηκαν τόσο στην Αντιόχεια, όσο και στο Γκαζιάντεπ, πτώματα πολιτών βρίσκονται στους δρόμους.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, άνθρωποι πέφτουν νεκροί λόγω της πανδημίας. Μάλιστα άντρες με στολές βιολογικού πολέμου, αποκλείουν περιοχές, θυμίζοντας σκηνές από ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Αντιόχεια, Τουρκία

Ο κόσμος πεθαίνει στη μέση του δρόμου.
Το βίντεο τράβηξε τουρκόφιλος τζιχαντιστής.

Λουκέτο σε 31 πόλεις απ τον Ερντογάν με απαγόρευση κυκλοφορίας στους άνω των 65 & κάτω των 20 ετών.
Υποχρεωτική η μάσκα σε μέρη με πολύ κόσμο & "κοινωνική απόσταση" 3 βημάτων.
71 people are talking about this



ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ

Ο Τούρκος δικτάτορας σκοτώνει τον λαό του και προσπαθεί να συγκαλύψει τα εγκλήματα του.
ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ

Η στιγμή που άντρες με στολές βιολογικού πολέμου, αποκλείουν την περιοχή.
See Σταυροφόρος's other Tweets


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.