Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ!!! Βίντεο: Ανοιχτή εκκλησία και στην Καλαμαριά - Πιστοί συγκεντρώθηκαν έξω από τον ναό

Άνοιξε και η εκκλησία του Ευαγγελισμού στην Καλαμαριά για να προσκυνήσουν οι πιστοί. Δείτε το βίντεο.


Ανοιχτές τις πόρτες άφησε ο Ιερός Ναός του Ευαγγελισμού στην οδό Γαβριηλίδη στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Πιστοί περίμεναν καρτέρικα στην ουρά, προκειμένου ένας-ένας να εισέλθουν εντός του ναού, να προσκυνήσουν τον Επιτάφιο και να ανάψουν ένα κερί. Ένας ιερέας στην πόρτα του ναού έλεγχε να μην γίνει συνωστισμός. Οι πιστοί που περίμεναν έλεγαν μεταξύ τους ότι «θα ήταν αδύνατον να μην έρθουμε να προσκυνήσουμε».


Η Μεγάλη Παρασκευή είναι από τις πιο σημαντικές ημέρες της Ορθοδοξίας.

Το Sputnik εισήλθε στον ναό μαζί με άλλους πιστούς, ενώ λίγη ώρα αργότερα, περαστικοί, ένας άνδρας και μια γυναίκα, άσκησαν δριμεία κριτική σε έναν ιερέα του ναού που άνοιξε τις πόρτες να μπει ο κόσμος. Οι πιστοί που βρίσκονταν στο σημείο υπερασπίστηκαν τον ιερέα.

Οι ιερείς του ναού είπαν στο Sputnik ότι η εκκλησία είναι κλειστή και ότι ο χώρος που είναι ανοικτός και μπαίνει ο κόσμος είναι ο χώρος των γραφείων. Σημειώνεται ότι πολλοί φτωχοί συμπολίτες παραλαμβάνουν από εκεί τα τρόφιμά τους, παρότι σε αυτό τον χώρο είχαν τοποθετήσει Επιτάφιο, εικόνες και κεριά.

Νωρίτερα, μια άλλη πίστη έξω από την Μητρόπολη Καλαμαριάς προσεύχονταν επί ώρα έξω την κλειστή πόρτα του ναού.



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις