Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020

«Βιολογικοί τρομοκράτες»! Έτσι συλλαμβάνουν όσους δεν συμμορφώνονται – ΒΙΝΤΕΟ προπομπός όσων θα γίνουν

Σοκάρουν πραγματικά οι εικόνες...
Βίντεο δείχνει άντρα να απομακρύνεται με την βία έξω από λεωφορείο, επειδή δεν φορούσε μάσκα προσώπου, προκειμένου να υπάρχει προστασία από τον κορωνοϊό.


Τουλάχιστον τέσσερις αστυνομικοί «στρατολογήθηκαν», για να τον βγάλουν έξω, ενώ η εικόνα τον δείχνει να αντιστέκεται με μανία.

Κατά την «επιχείρηση» απομάκρυνσής του από το λεωφορείο, πέφτει από τον άνδρα το κινητό. Εκείνος μετά από λίγο το σηκώνει, αφού του το πετάει ξανά στο έδαφος αστυνομικός, με σκοπό να βιντεοσκοπήσει τους αστυνομικούς, απαιτώντας: «Θέλω από όλου σας τους γ….. αριθμούς των σημάτων σας».
This is a video out of Philadelphia.

These police are throwing this man off of a SEPTA bus because he refused to wear a mask.

That is the “crime” that he committed.

The United States of America: 2020.


1.458 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
...
Οι παραπάνω εικόνες αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα για το τι περιμένει εκείνους που θα χαρακτηρίζονται «βιολογικοί τρομοκράτες».

Θυμίζουμε πως ο γνωστός – και μη εξαιρετέος – ιδρυτής της Microsoft και δισεκατομμυριούχος και φιλάνθρωπος (όπως αυτοαποκαλείται), Bill Gates, έκανε γνωστό το μεγαλεπίβολο σχέδιο που θα δώσει απλόχερα στην ανθρωπότητα τη «λύση» στην πανδημία του κορωνοϊού.

Ο λόγος για την «ψηφιακή ταυτότητα» που θα φέρουν όλοι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ή που θα έχουν αναπτύξει αντισώματα και συνεπώς δεν θα είναι επικίνδυνοι και βιολογικοί τρομοκράτες (bio-terrorists) και ως εκ τούτου, θα είναι εκείνοι που θα μπορούν να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα οικονομική, ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως.

Όποιος δεν δέχεται το εν λόγω μέτρο, σε όποια μορφή και αν αυτό τελικά εφαρμοστεί, θα ζήσει ανάλογες στιγμές με τον άντρα του βίντεο, ο οποίος δέχθηκε άσχημη επίθεση από τα όργανα της τάξης.

Αξιοσημείωτο είναι πως στα περισσότερα σχόλια στα social media, οι πολίτες εγκρίνουν την στάση των αστυνομικών.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις