Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Βόρεια Συρία: Επίθεση του τουρκικού Στρατού κατά συριακών δυνάμεων- Η ρωσική Αεροπορία απογείωσε Su-24

Νέος κύκλος συγκρούσεων παρά την εκεχειρία στη βόρεια Συρία. Όπως έγινε γνωστό τουρκικές δυνάμεις επιτέθηκαν σε θέσεις του συριακού Στρατού στην επαρχία Al-Hasakah.


Από την επίθεση δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί υπήρξε όμως καταστροφή στρατιωτικού υλικού και ζημιές σε κατοικίες.

Ούτε ο συριακός Στρατός ούτε οι δυνάμεις των Κούρδων του SDF απάντησαν στην επίθεση, όπως έγινε επίσης γνωστό.


Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Al-Masdar News
.
Η ρωσική απάντηση ήρθε αμέσως. Μεγάλος αριθμός ρωσικών βομβαρδιστικών  και μαχητικών  αεροσκαφών πραγματοποίησαν χαμηλές πτήσεις πάνω από τη βόρεια Συρία ως προειδοποίηση προς τις τουρκικές δυνάμεις να μην συνεχίσουν τις επιθετικές τους κινήσεις.

Οι  πτήσεις σε ιδιαίτερα χαμηλό ύψος πραγματοποιήθηκαν σήμερα κυρίως πάνω από την εθνική οδό Μ4 η οποία ενώνει το Χαλέπι με την Λαττάκεια, στην βορειοδυτική Ιντλίμπ, στο βόρειο Χαλέπι και στην Αλ-Raqqa.



Δείτε άλλα Tweet του χρήστη michal beit halachmi 🔥


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις