Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Χανιά: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του δασκάλου που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα από την Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία του 37χρονου Χανιώτη που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 37χρονου ημεδαπού, o οποίος εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων. Πρόκειται για τον: Μπονάτο Νικόλαο του Ανδρέα και της Ειρήνης, που γεννήθηκε το 1983 στα Χανιά Κρήτης».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δέκα (10) ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τηλεφωνικά στους αριθμούς, 28210-25802 και 2810-25803, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».
Ο 37χρονος, που αρνείται τις κατηγορίες, οδηγήθηκε το μεσημέρι στην ανακρίτρια Χανίων, προκειμένου να απολογηθεί.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις