Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Αυτά είναι τα “καλόπαιδα” που χτυπούσαν και λήστευαν πεζούς – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους – Εικόνες

Τις φωτογραφίες των μελών της συμμορίας της Αγίας Βαρβάρας που χτυπούσε και λήστευε πεζούς έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., κάνοντας χρήση σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο κατηγορουμένων για εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ληστείες και διακεκριμένες κλοπές στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους :
1. (επ.) ΚΑΤΣΑΡΗ ή ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ή ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ (ον.)Δημήτριο ή Δημήτριο – Αναστάσιο ή Αναστάση του ΚΑΛΑΜΙΩΤΗ Δημητρίου ή Δημητρίου ή Παναγιώτη και της Γιαννούλας, γεννηθέντα το 1998 ή 1999 ή 2000 στην Αθήνα ή στον Πειραιά και

2. (επ) ΚΑΤΣΑΡΗ (ον) Δημήτριο – Ανάργυρο, αγνώστου πατρός και της Αθανασίας, γεννηθέντα την 11-09-1998 στον Πειραιά Αττικής

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής από κοινού και κατά μόνας κατ’ εξακολούθηση, από δράστες οργανωμένους για διάπραξη κλοπών τετελεσμένων και σε απόπειρα, ληστείας κατά συναυτουργία και κατά συρροή, παράνομης οπλοφορίας και εγκληματικής οργάνωσης.

Όπως διαπιστώθηκε κατά την προανάκριση από το Τ.Α. Αγίας Βαρβάρας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, η συγκεκριμένη σπείρα είχε αναπτύξει δράση, τουλάχιστον κατά το τελευταίο εξάμηνο, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας και του Χαϊδαρίου. Διέπραττε συστηματικά ληστείες σε βάρος πεζών στους οποίους ασκούσαν σωματική βία και απειλούσαν με μαχαίρι ή με ρίψη πέτρας. Επιπλέον διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από οικίες και κλοπές οχημάτων.

Εξιχνιάσθηκαν, έξι ληστείες σε βάρος πεζών, τέσσερις διαρρήξεις σε οικίες και δύο κλοπές οχημάτων. Επιπρόσθετα, σε βάρος του ενός συλληφθέντα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία, ενώ και τα τρία μέλη της συμμορίας έχουν συλληφθεί κατά το παρελθόν, για παρόμοια αδικήματα.

συμμορία Αγίας Βαρβάρας

συμμορία Αγίας Βαρβάρας

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις