Σάββατο 16 Μαΐου 2020

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ / ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Οι ειδικοί επιστήμονες και επιδημιολόγοι ανακάλυψαν μετά από τόσο μεγάλο διάστημα, και πλέων γνωρίζουμε, πως μεταδίδεται ο ιός

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ:
Οι ειδικοί επιστήμονες και επιδημιολόγοι ανακάλυψαν μετά από τόσο μεγάλο διάστημα, και πλέων γνωρίζουμε, πως μεταδίδεται ο ιός.

Ο ιός δεν μεταδίδεται ούτε στις πορείες, ούτε σε εγκαίνια, ούτε στις πλατείες, ούτε στα αεροπλάνα,ούτε στα μαγαζιά, ούτε σε κανένα άλλο χώρο παρά μόνο όπου αναφέρονται: η λέξη Θεός, η λέξη πίστη, οι λέξεις ψυχή και σωτηρία, η λέξη αγιότητα και όλες αυτές οι ξεπερασμένες και ανούσιες λέξεις και νοήματα.
Ευτυχώς όλες αυτές οι λέξεις αναφέρονται μόνο από τους ανθρώπους χωρίς εγκέφαλο, οι γνωστοί και από τους δημοκράτες συμπατριώτες μας ως "χριστιανοταλιμπάν", οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου και στην ελευθερία να έχουν τα δικά τους πιστεύω.
Οπότε απλά μην έρχεστε σε επαφή με τέτοιου είδους ανθρώπους που έτσι κι αλλιώς προσβάλλουν την κοινωνία μας με τις αλτρουιστικές και ανιδιοτελείς πράξεις αγάπης και προσφοράς τους προς τον συνάνθρωπο και που όλα αυτά τα χρόνια μόλυναν τις κοινωνίες μας με τις δημοκρατικές, απελευθερωτικές και ανθρωποκεντρικές ιδέες τους περί αγάπης, ισότητας, αλληλοσεβασμού και τόσων άλλων άχρηστων,ξεπερασμένων και επικίνδυνων ιδεών και αντιλήψεων!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
Ο ΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ...
σε πλατείες που υπαρχουν αλλοδαποι, αν ειναι Ελληνες πρεπει να επεμβουν τα ΜΑΤ αμεσα!!!!
ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΠΥΡΕΣ...
ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ... ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΡΜΑΚΟ!!!!
ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ... ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ... ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΖΑΛΤΣΑΡΙΣΜΑ, ΤΑΚΛΙΝ, ΕΠΙΘΕΣΗ... ΟΤΑΝ ΜΠΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΓΚΟΛ Η ΚΑΛΑΘΙ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΪΟ... ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ Η ΕΠΑΦΗ!!!
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ Ή ΠΑΡΑΘΥΡΟ... ΟΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΕΗ...
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΟΡΔΑ!!!
ΒΡΕΣ ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις