Τρίτη 26 Μαΐου 2020

“Χτυπήσαμε τουρκική φρεγάτα στην Τρίπολη” ισχυρίζονται οι δυνάμεις του Χάφταρ στη Λιβύη

Πληροφορίες από τη Λιβύη αναφέρουν ότι αεροσκάφος MIG – 29 του εθνικού Λιβυκού στρατού βομβάρδισε τουρκική φρεγάτα καθώς και ένα τουρκικό εμπορικό πλοίο που βρίσκονταν στο λιμάνι της Τρίπολης.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι δυνάμεις του Χάφταρ κατέλαβαν την Αλ Χέρας στα βόρεια της Γκαριάν αποκόπτοντας τουρκικές δυνάμεις.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων SOHR αποκάλυψε την άφιξη ε 500 Σύρων μισθοφόρων στην περιοχή της Λιβύης, με σκοπό να συμμετάσχουν σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στο πλευρό της ”Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας” , εναντίον του ”Λιβυκού Εθνικού Στρατού”.
Εν τω μεταξύ, ο αριθμός των μισθοφόρων που έφθασαν στην Λιβύη έχει αυξηθεί στους 10.100, συμπεριλαμβανομένων και αρκετών μη Σύρων μισθοφόρων, ενώ παράλληλα 3.400 νέοι μαχητές εκπαιδεύονται εντός τουρκικών στρατοπέδων.



96 people are talking about this

ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις