Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Και να το μέγα δίλημμα. «Δημοκρατία» ή «Φασισμός»; Και άντε τώρα να προσδιορίσεις τις έννοιες αυτές την σήμερον ημέραν.

Νίκος Πρασσάς
– Και να το μέγα δίλημμα. «Δημοκρατία» ή «Φασισμός»; Και άντε τώρα να προσδιορίσεις τις έννοιες αυτές την σήμερον ημέραν.

– Σύμφωνα με το «Λεξάρι Νέων Όρων Τεχνητής Νοημοσύνης», οι δύο αυτοί «όροι» δεν υφίστανται λόγω της λοβοτομής του εγκεφάλου για την υποχρεωτικη εφαρμογή της «τεχνητής νοημοσύνης» μέσω της θεραπείας του «εμβολίου» του αόρατου εχθρού ή κοροδοϊού από τις αρχές του 21ου αι.
– Γιατί τον λες κοροδοϊό; Τόσοι άνθρωποι δεν πέθαναν;
– Επειδή στόχος τους ήταν και είναι η οικονομία. Γι’ αυτό και συνεχίζουν τα μέτρα! Παντού, όπου και να ρωτήσεις, πέθαναν αυτοί που ήθελαν να ξεπαστρέψουν ή ήπιαν κάτι νοθευμένο που τους έδωσαν σε ένα πάρτυ ή σε μία ώρα ανάγκης δίψας από κάτι «απαγορευμένο» και «ακριβό» που είναι χειρότερο κι από ναρκωτικό, αφού άμα το πιεις δεσμεύεσαι για πάντα ως «διάσημος» της ελίτ. Οι θάνατοι από την γρίππη κάθε χρόνο είναι περισσότεροι από τα θύματα του υπερτιμημένου ιού με τους πλαστούς αριθμούς που ομολόγησαν κι οι ίδιοι πώς έδιναν! Οι κοινοί άνθρωποι πεθαίνουν από πνευμονικό οίδημα και από γηρατειά. Ή «από πέσιμο και χέσιμο», που λένε οι παλιοί και είχαν απόλυτο δίκιο, γιατί το βίωσα με τους δικούς μου γονείς για να το πιστέψω. Το πρώτο δημιουργείται από μία πτώση λόγω αστάθειας ή αδύνατου και εξασθενισμένου σκελετού, αν δε υπάρξει κάταγμα, που προκαλεί άμεση γάγγραινα στο σώμα, αν δεν το προσέξεις. Αλλά ο «ειδικός» δεν ξέρει πώς γιατρεύεται αμέσως με την συνεχή χρήση «οξυξενέ», αφού σκέπασαν την αληθινή γνώση της ιατρικής με πειραματική «επιστημοσύνη» πάνω στα πειραματόζωα τους κοινούς ανθρώπους προς δική τους χρήση και πετυχημένη εφαρμογή σε αυτούς, οι της ελίτ, οι οποίοι ζούνε πάνω από 100 χρόνια. Διαλέγουν ακόμη και πότε θα «πεθάνουν», για να μεταφερθούν στην διάσταση του Μάτριξ που θέλουν και προγραμματίζουν –αυτό γίνεται ακόμη και στην γέννηση των παιδιών τους, για να είναι «καλότυχα». Ενώ το δεύτερο προκαλείται μετά από κλύσμα του εντέρου λόγω της παρατεταμένης δυσκοιλιότητας του ασθενούς στο κρεβάτι.
...
Η «νομιμότης» (θα) ισχύει πλέον μόνον δια της «κοινωνικής απόστασης» και των «βιομετρικών στοιχείων» του φακελλωμένου ατόμου ως η άλλοτε «ατομική κράτηση» εκ του παρελθόντος. Δηλαδή, η όποια άρνησή του να το αποδεχτεί προϋποθέτει την απειλή της ελευθερίας της έκφρασής του. Εξάλλου στο νταλαβέρι του Συστήματος των οπαδών της Παλαιάς και της Νέας Τάξης Προβάτων έχουν «ηττηθεί» ισομερώς και οι δύο δικοί τους «όροι» για να εξαλειφθούν. Ώστε να αντικατασταθούν από τον όρο «Δικτατορία» ή ουδετεροφανώς «Παγκοσμιοποίηση» ως της αρεστής λέξης των αριστερών και κομμουνιστών πασών των φυλών γενικότερα που ξυπνάει το αίμα της σιωπηρής εκδίκησής τους στο ανθρώπινο (ορθόδοξο ελληνοαναθρεμμένο) γένος από το παρελθόν με την «Δικτατορία του Προλεταριάτου». Οι οποίοι ως συνεχιστές του συντρόφου τους Χίτλερ που τον απέσυραν ύστερα από απόφαση, αφού του είχαν δώσει το σκήπτρο να δημιουργήσει το «εθνικοσοσιαλιστικό» κίνημα και τον ρόλο του «παγκοσμιοποιητή» από το 1912. Επειδή ο «διεθνής» πόλεμος και η «εθνική» βία χρησιμοποιήθηκαν στα δικά τους Σοβιέτ πριν και μετά τους όρους του «νικητή» της δήθεν Ειρήνης των δυο «Μεγάλων Πολέμων» ως «εθνοκαθάρσεις». Εγκλήματα καλυπτόμενα με την μορφή της «επανάστασης» στα δικά τους εδάφη, γι’ αυτό και ποτέ καταδικαστέα –όπως έπραξαν οι ατιμώρητοι Λένιν, Κεμάλ, Στάλιν, Μάο κ.ά ψυχικά νοσηρά πιόνια του Συστήματος. Ώστε να μείνει στην «ιστορία» επιλεκτικά ο όρος «ολοκαύτωμα» για μία ορισμένη φυλή, πίσω από την οποία κρύβεται η «ελίτ», αφού καμία σχέση δεν έχει με τον Ιουδαϊσμό.
– Δηλαδή, μπέε!
– Πού πας προβατάκι με τέτοιον καιρό; Δια της ιστορικής λοβοτομής λοιπόν των αμόρφωτων και δήθεν μορφωμένων ανθρώπων που διαβάζουν μόνον επιλεκτικά βιβλία, θα υπερισχύσει η ισόβια εφαρμοσμένη βελούδινη και ευκόλως προς τούτο αποδεκτέα «ιδεολογική» διοίκηση των αμνών δίχως «μπέεε» και δίχως «μούου» ως «φυσιολογική» που θα συνεπικουρείται δια της «θρησκευτικής» ουδετερότητος. Για να εορτάζεται η νίκη της υποταγής των λαών στην Παγκόσμια (δια)Κυβέρνησή τους άνευ πολέμου και άνευ εκλογών μία φορά τον χρόνο, όπως π.χ. η μέρα της «μητέρας». Μητέρα, η οποία ως «στείρα» θα έχει κι αυτή πλέον αντικατασταθεί ως τροφός από τον «Γονέα 1» ή «Γονέα 2». Αφού η Πολιτεία θα σου δίνει το βιονικό παιδί να το μεγαλώνεις μέχρι τα 5 χρόνια του, για να επιστρέφει πάλι σ’ αυτήν –πολίτες/οπλίτες «πάσης» κατηγορίας δίχως δικαιώματα με μόνον γνώμονα την προγραμματισμένη σκέψη του, όπως τα έντομα, προς την αντίστοιχη θέση λειτουργίας (ανταλλακτικό) κι όχι εργασίας –AGENDA (20)30.
– Βάλθηκαν να μπασταρδέψουν γράφεις κάπου το «ελληνικό dna»; Κοίτα καλύτερα και πες μου, βλέπεις πουθενά Έλληνες; Το μόνο που κράτησαν στο dna τους οι «σημερινοί» από τους αρχαίους, είναι η δίψα για ρουφιανιλίκι, άκρατη αχαριστία και λατρεία για διχόνοια.
– Αυτό, που λες, γινόταν μέχρι σήμερα λόγω των «ιδεολογιών» και του «εβραιοχριστιανισμού» σήμερα. Στην Αρχαία Ελλάδα έγινε με την διχόνοια των βορείων και νοτίων, όπως στον εμφύλιο των ΗΠΑ, για όσους γνωρίζουν. Διαίρε και βασίλευε. Εξ ου και ο λοιμός που σκότωσε τον Περικλή, και η δολοφονία (κι όχι δίκη) του Σωκράτους. Μετά, ακολουθεί η αυτοματοποίηση της μηχανής ή «τεχνική νοημοσύνη» λόγω της απαιδείας της δεκαετίας του ‘70 και δώθε ή απαίδευτης αποστήθισης και η εξωτερική εμφάνιση των χαρακτηριστικών ή βιολογική σοκολατοποίηση. Όπως πας στην Ασία μέχρι την Αφρική ή την Κεντρική Αμερική και βλέπεις κτίρια του λεγόμενου «Μινωικού» πολιτισμού να κατοικούνται από κατσαρίδες με αγάλματα μεταγενέστερα ανθρωποειδών τεράτων. Έτσι και στην Ελλάδα του μέλλοντος θα βλέπεις, αν δεν τα εξαφανίσουν, ψήγματα αρχαιοελληνικού πολιτισμού και αγάλματα λευκών φιγούρων, πλάι στην λήθη και την μοναξιά της στέρησης σκέψης ανθρώπων υπηρετών των πλουσίων της ελίτ που θα λούζονται στον ήλιο και στην θάλασσα του πακέτου διακοπών στα ξενοδοχεία γκέτο με το βραχιόλι στο χέρι, και μακριά από την πλέμπα.
:
Ασχέτως εάν το ίδιο νομιμοφανές καθεστώς ίσχυε ανέκαθεν, ώστε η υποκειμενική άποψη από κυβερνητικής ισχύος αναιρείτο κατά κράτος από την αντιπολίτευση υπέρ δήθεν της αντικειμενικής πίστης προς τον λαό, ο οποίος σφάδαζε στο σκεπτικό της «ελπίδας», της «υπομονής» και «αισιοδοξίας», ότι μετά από τέσσερα χρόνια ...πώς η αντιπολίτευση θα φορούσε τα ίδια κι απαράλλακτα παπούτσια της αδιαμφισβήτητης άνευ δημοκρατικού αντιλόγου «εξουσίας».




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις