Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Φονικό στην Κρήτη: Δήλωση-βόμβα από τον πατέρα του Γιώργου Ξυλούρη - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ!

Μην έχοντας ακόμα συνέλθει από το κακό που βρήκε την οικογένεια του ο Γιάννης Ξυλούρης, πατέρας του Γιώργου Ξυλούρη που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του γιου του μαντιναδολόγου,
δίνει την δική του εκδοχή για το πως έγινε το διπλό φονικό το βράδυ του Σαββάτου στα Ανώγεια της Κρήτης.

«Στα χέρια του παιδιού μου δεν βρέθηκε πυρίτιδα» τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο 30χρονος γιος του δεν πυροβόλησε. «Το παιδί μου είναι καθαρό, πεντακάθαρο» ενώ ερωτηθείς εάν δράστης του θανάτου του μαντιναδολόγου είναι ο ίδιος του ο γιος.

«Δεν είχαμε ποτέ διαφορές με την οικογένεια» τονίζοντας μάλιστα ότι τα εγγόνια του πηγαίνουν για εκμάθηση χορού στις σχολές του 60χρονου.

«Στόχος μου είναι τώρα να αναθρέψω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου και το κακό που βρήκε το σπίτι μου να μην τύχει ούτε στον εχθρό μου».

Ο πατέρας του Γιώργου Ξυλούρη επιβεβαιώνει το σενάριο που έγραψε χθες το cretapost ότι δεν είχαν κτηματικές διαφορές και ότι ο καβγάς άρχισε από ένα παρκάρισμα.

Δείτε το βίντεο:



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή πληροφοριών και βίντεο: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις