Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Φρίκη στις ΗΠΑ: Κρατούσε το πτώμα της γιαγιάς της στον καταψύκτη για 15 χρόνια

Αποτροπιασμό προκαλούν όσα έκανε μια γυναίκα από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, η οποία συνελήφθη την Τετάρτη επειδή κρατούσε το πτώμα της γιαγιάς της σε καταψύκτη για
15 χρόνια, ενώ συνέχιζε να εισπράττει τη σύνταξή της.

Η Glenora Reckord Delahay, πέθανε τον Μάρτιο του 2004 στο Ardmore, περίπου 10 μίλια βόρεια της Φιλαδέλφειας. Ήταν 97 ετών. Η 61χρονη εγγονή της, Cynthia Carolyn Black, είπε στην αστυνομία ότι κρατούσε το πτώμα της γιαγιάς επειδή η οικογένειά της είχε ανάγκη τα χρήματα. Επίσης πρόσθεσε ότι μετέφερε τον καταψύκτη από το Dillsburg στο σπίτι της γιαγιάς της, περίπου μια απόσταση 100 μιλίων, το 2007. Η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα τον Φεβρουάριο του 2019 έπειτα από καταγγελία.

Η Black συνελήφθη την Τρίτη και το δικαστήριο έχει προγραμματιστεί για τις 10 Ιουνίου.

Πηγή: FOX


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις