Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Έφραξαν με Γουρουνοκεφαλή τηγ είσοδο στο τζαμί...!!! Μέρα παρά μέρα και μια επίθεση στην Γερμανία...!

Δύο άγνωστα άτομα τοποθέτησαν το κεφάλι ενός χοίρου το Σάββατο το βράδυ στην πόρτα από του Τζαμί Φατίχ της Τουρκικής-Ισλαμικής Ένωσης για Θρησκευτικές Υποθέσεις (DITIB) στην
πόλη Vaihingen της νότιας Γερμανίας, ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ την Κυριακή.

Το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες παρακολούθησης στο τζαμί. Στο βίντεο, οι δράστες φαίνεται να οδηγούν ένα εταιρικό φορτηγό από μια γειτονική πόλη. Αφού έδεσαν το κεφάλι του χοίρου στην κύρια είσοδο του τζαμιού, έβγαλαν φωτογραφίες της πράξης τους. Τα άγνωστα άτομα λέγεται ότι είναι μεταξύ 25 και 30 ετών.

Περίπου μια ώρα μετά το περιστατικό, μέλη του τζαμιού ήρθαν σε επαφή με την αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνα.

Ο επικεφαλής του τζαμιού, Latif Pekmezci, καταδίκασε έντονα το περιστατικό.

Οι πολιτειακοί και ομοσπονδιακοί πρόεδροι του DITIB και ο Τούρκος πρέσβης Mehmet Erkan Öner επισκέφθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι το τζαμί, όπου ο επικεφαλής της αστυνομίας ενημέρωσε τον πρέσβη για την έρευνα, ανέφερε δήλωση του τζαμιού.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας Abdulhamit Gül καταδίκασε την επίθεση σε ένα tweet τη Δευτέρα, χαρακτηρίζοντάς την "το τελευταίο παράδειγμα ρατσιστικού μίσους προς τους μουσουλμάνους".

Τη Δευτέρα, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Mevlüt Çavuşoğlu συμμετείχε στην καταδίκη του περιστατικού με ένα Tweet λέγοντας ότι οι δράστες πρέπει να συλληφθούν αμέσως. "Ακόμη και κατά τη διάρκεια του ιερού μήνα του Ραμαζανιού και της επιδημίας, ο ρατσισμός και η εχθρότητα ενάντια στο Ισλάμ συνεχίζεται στην Ευρώπη. Το σύμβολο που χρησιμοποιείται σε αυτό το άσχημο γεγονός απεικονίζει στην πραγματικότητα αυτή την άσχημη νοοτροπία", είπε.

Παρόμοιες επιθέσεις εναντίον τζαμιών γίνονται όλο και πιο συχνές στη Γερμανία. Πέρυσι, ένα κεφάλι χοίρου και αρκετές σακούλες αίματος τοποθετήθηκαν στο χώρο ενός τζαμιού στο Monchengladbach. Μια ισλαμική ένωση στο Ρόστοκ ήταν επίσης θύμα μιας τέτοιας επίθεσης, στην οποία τοποθετήθηκε το κεφάλι ενός χοίρου και πολλές οπλές στην ιδιοκτησία του τζαμιού τους.

Το 2019, καταγράφηκαν στη Γερμανία 184 επιθέσεις εναντίον τζαμιών - που έγιναν κατά μέσο όρο κάθε δεύτερη μέρα

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις