Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Πρόκληση: Αύξησαν νύχτα τους μισθούς των “golden boys” στα 8.000 € και ματαίωσαν την αύξηση του κατώτατου μισθού…

“Η κυβερνηση οριζει μισθό 8134 ευρω στα Golden Boys” και για άλλη μια φορά η κυβέρνηση αναιρεί τις εξαγγελίες της ματαιώνοντας την αύξηση του κατώτατου μισθού που για το 2020 όπως
ενημερώνει στα κοινωνικά δίκτυα ο συντάκτης της ΑΥΓΗΣ, Ανδρέας Πετρόπουλος.

#Να σημειωθεί ότι ο Κωστής Χατζηδάκης βράδυ παραμονής της Πρωτομαγιάς έφερε τη ρύθμιση στην Βουλή για τα golden boys για να περάσει εν κρυπτώ και όσο γίνεται απαρατήρητη. Τις υπέρογκες αυξήσεις είχε καταγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ είχε καταθέσει και σχετική ερώτηση στην Βουλή.

Η αύξηση στους μισθούς από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν το 2019 στο 11% για τον κατώτατο και 25% στους νέους με πλήρη κατάργηση του υποκατώτατου που είχε θεσπίσει η κυβέρνηση Σαμαρά.

“Η κυβερνηση οριζει μισθό 8134 ευρω στα Golden Boys.

Με ΠΝΠ ξημερωματα Σαββατου ματαιώνει την εξαγγελθείσα αυξηση του κατωτατου μισθου για το 2020.”

“Και επεκτείνει την εκ περιτροπής εργασία, μειωνοντας στο 50% όλους τους μισθούς.”

Λίγη ντροπή, κύριε Χατζηδάκη

(από το κύριο άρθρο της “Αυγής”

Μπορεί ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Χατζηδάκης να πιστεύει ότι 8 χιλιάρικα είναι λογικός μισθός για τα γκόλντεν μπόις του Δημοσίου, και μάλιστα την ώρα που μπαίνουμε σε μια τεράστια οικονομική κρίση, με δουλειές και μικρές επιχειρήσεις να κρέμονται από μια κλωστή.



ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις