Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

«Έλληνες θα κολυμπήσετε μέχρι την Σικελία»... Επίθεση ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ... «Θα μετατρέψουμε τα όνειρα των Ελλήνων σε εφιάλτη»

Ο Ισμέτ Μπουγιουκαταμάν, γενικός γραμματέας του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP) το οποίο συγκυβερνά την Τουρκία μαζί με το AKP του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε προκλητική
επίθεση προς την Ελλάδα απειλώντας με τουρκική εισβολή (μεγάλης έκτασης) στην ελληνική επικράτεια και εθνοκάθαρση των Ελλήνων!

Η επίθεση στράφηκε και κατά του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, λόγω δηλώσεών του για την Γενοκτονία των Ποντίων στις 19 Μαΐου.

«Η συμβουλή μας προς το ελληνικό κράτος είναι να δέσει ένα λουρί στα εγγόνια εκείνων που διέπραξαν ελαφρά την καρδία τις σφαγές ενάντια στο τουρκικό έθνος μεταξύ του 1919 και 1922. Διαφορετικά, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το τουρκικό έθνος εξακολουθεί να διαθέτει συνεχιστές του Ατατούρκ και ότι αυτή τη φορά μπορεί να χρειαστεί να κολυμπήσουν μέχρι τη Σικελία».

«Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης, και αυτοί οι αγνώμονες που έκαψαν την τουρκική σημαία επιτέθηκαν στον Ατατούρκ και το τουρκικό έθνος με το όνειρο για ένα "Κράτος του Πόντου" και αυτή η κωμωδία έχει μετατραπεί σε απύθμενο μίσος. Αλλά να μην έχει κανείς αμφιβολία: Θα μετατρέψουμε τα όνειρά τους σε εφιάλτη», ανέφερε ο γενικός γραμματέας του εθνικιστικού κόμματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Συνεχίζοντας το παραλήρημά του, ο ίδιος πρόσθεσε: «Οι πρόγονοι των σημερινών Ελλήνων είναι από εκείνους που γνωρίζουν καλά τις ανθρώπινες αρετές του τουρκικού έθνους και πως έζησαν ελεύθερα για αιώνες κάτω από την τουρκική κυριαρχία. Δεν έχει αιμορραγήσει ούτε μία μύτη ελληνική, εκτός από των εισβολέων Ελλήνων στρατιωτών, τους οποίους ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ στραγγάλισε στους άγιους τόπους της πατρίδας», είπε ο Τούρκος πολιτικός.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις