Κυριακή 10 Μαΐου 2020

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!!! - Η άσκηση ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ είχε αποφασιστεί να μη γίνει εδώ και μέρες - ΤΑ ερωτηματα πολλα!!!

Η “διαρροή” του ΓΕΕΘΑ για επιστροφή μεν της υβριδικής απειλής από την Τουρκία αλλά και για αναβολή “μεσαίων και μεγάλων εκπαιδευτικών ασκήσεων” είναι λίγο αντιφατική.
Η μεγάλη άσκηση ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ του ΠΝ ήταν η μεγαλύτερη εκπαιδευτική δραστηριότητα τις επόμενες ημέρες. Όμως η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ είχε αποφασιστεί να μην γίνει εδώ και αρκετές ημέρες. Τουλάχιστον 10 μέρες έχει διαρρεύσει ότι “η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ δεν θα ΄ναι ακριβώς αυτό ξέρουμε”.

Κάποιοι συνδέουν την απόφαση για αναβολή της -ή ματαίωση της για φέτος- και με το τηλεφώνημα Παναγιωτόπουλου-Ακάρ. Δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν ότι ήταν κάτι σαν “κίνηση καλής θέλησης” από την ελληνική πλευρά ,επειδή υποτίθεται οι Τούρκοι πάνε πίσω κάποιες δικές τους ναυτικές δραστηριότητες. Εκείνοι τις πάνε πίσω επειδή έχουν σοβαρό πρόβλημα με τον κορονοϊό. Κάτι που δεν αντιμετωπίζει το δικό μας ΠΝ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ: Η ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΥΡΙΟΙ... ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; 


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις