Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Ο Ιερώνυμος δίνει "όλα" τα ακίνητα της Εκκλησίας για τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ μετανάστες…

Ειχαμε αποκαλυψει πριν λιγο καιρο... με αρθρο μας εδω στον παρλαπιπα και με τιτλο (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΑΒΕ 393.192 ΕΥΡΩ "ΤΟ 10% ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ" (3.931.920 ΕΥΡΩ) Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών....) μπορειτε να διαβασεται ΕΔΩ


Και η εκκλησία διευκολύνει τον εποικισμό!!!!


Ολα τα ακίνητα που μπορούν να διαμορφωθούν σε χώρους φιλοξενίας δεσμεύεται να παραχωρήσει η Εκκλησία, όπως προέκυψε από τη συνάντηση που είχε ο Αρχιεπίσκοπος με την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και μέλη της Επιτροπής που ασχολείται με πρόσφυγες και μετανάστες.
Καλά διαβάσατε! Όλα τα ακίνητα!Για λαθρο-μετανάστες! Λές και δεν υπάρχουν Έλληνες που χρειάζονταν σπίτι!

Αναρωτιέται κανείς αφού η Εκκλησία θεωρεί ότι “της περισσεύουν” και μπορεί να τα δώσει για λαθρο-μετανάστες γιατί δεν τα είχε δώσει ήδη σε Έλληνες που τα είχαν ανάγκη!

Τοσα χρόνια φορο-ληστεία στους Ελληνες τους αρπάζουν τα σπίτια και τα δίνουν σε λαθρο και ο Ιερώνυμος παρακολουθούσε….Τωρα όλα για την αντικατάσταση του Ελληνα Χριστιανού …Ολα στους αλλόθρησκους που στο Κοράνι τους γράφει οτι αν σκοτώσεις Χριστιανό πας στο παράδεισο!!!

ΑΠΟ ΤΟ https://amazonios.net/


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.