Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Νέο ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από την Καλλιθέα: Οι πρώτες στιγμές μετά την επίθεση

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη στην Καλλιθέα έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega.


Πρόκειται για βίντεο που δείχνει τις πρώτες στιγμές μετά την επίθεση με το καυστικό υγρό στην άτυχη γυναίκα. Είναι εικόνες που κατέγραψε κάμερα που βρίσκεται έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου βρίσκεται η εργασία της 34χρονης και δέχθηκε την επίθεση.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή, όπου μετά την επίθεση, η 34χρονη κοπέλα φέροντας εγκαύματα από το καυστικό υγρό, βγαίνει τρέχοντας από την πολυκατοικία για να πάει στο απέναντι πεζοδρόμιο όπου είναι το φαρμακείο. Τρέχοντας και ουρλιάζοντας, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η 34χρονη βγαίνει στον δρόμο και πηγαίνει για να αναζητήσει βοήθεια, ενώ στο βίντεο δεν εμφανίζεται η δράστης.

Δείτε το βίντεο:




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις