Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Νίκος Μουρατίδης: Τα βγάζω πέρα τσίμα τσίμα, δεν ψωνίζω, έχω οικιακή βοηθό, κάνω μόνο μασάζ και μανικιούρ…

Περιέργαψε πώς άλλαξαν οι καταναλωτικές του συνήθειες τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικης κρίσης


Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε για την οικονομική του κατάσταση και περιέγραψε πώς έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια με την οικονομική κρίση. Μάλιστα αποκάλυψε ποιες συνήθειες δεν εγκαταλείπει αλλά και ποια είναι η μοναδική αγορά που έχει κάνει.

«Τσίμα τσίμα. Βέβαια, μιας και μιλάμε για εποχή καραντίνας, βοηθάει στα οικονομικά, γιατί έχουν περιοριστεί στο μηδέν τα έξοδα, διότι είχα τρεις φορές την εβδομάδα οικιακή βοηθό, μια φορά την εβδομάδα έκανα μασάζ, μία φορά τις 15 έκανα μανικιούρ και πεντικιούρ και όλα αυτά τα έχω γλιτώσει. Αυτά είναι τα έξοδά μου, δεν κάνω ταξίδια, δεν πηγαίνω να ψωνίσω, τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όταν η δημοσιογράφος του τόνισε πως τα όσα είπε είναι πολύτελειες που δεν τις λές τσίμα τσίμα, απάντησε: «Αν σου πω τι έκανα πριν από το 2010… Έκανα ένα πολύ μεγάλο δώρο στον εαυτό μου κάθε χρόνο, έκανα 2-3 μεγάλα ταξίδια, έκανα κοινωνική ζωή, επισκέψεις, τραπέζια, δώρα, τα οποία κόπηκαν μαχαίρι. Έχω να μπω σε μαγαζί επισήμως και να ψωνίσω δέκα χρόνια. Την τελευταία δεκαετία δεν αγοράζω τίποτα, συγκεκριμένα, έχω πάρει μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια. Δεν γκρινιάζω, έχω πάει τα ταξίδια μου, έχω μείνει σε πανάκριβα ξενοδοχεία, έχω κάνει χλιδές, αλλά τα τελευταία δέκα χρόνια είμαι τσίμα τσίμα. Το να δίνω 100 ευρώ στον κηπουρό, 30 ευρώ στη μανικιουρίστα και 30 ευρώ στο μασέρ, δεν το λες και χλιδή, απλώς μαζεμένα στο τέλος του μήνα, βγαίνει ένα ποσό, αλλά γι’ αυτό δουλεύω, για να μπορώ να υποστηρίζω τέτοια πράγματα», είπε στο περιοδικό «Λοιπόν».


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις