Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Πέθανε και ο Χρήστος, ο άστεγος της οδού Σταδίου.

Ο Χρήστος, ο άστεγος που είχε βρει επί χρόνια το δικό του «καταφύγιο» στην οδό Σταδίου έφυγε από τη ζωή πριν το Πάσχα. Τον Χρήστο, που είχε στήσει το δικό του σπίτι με
όσα υπάρχοντα είχε σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας και κάθε Χριστούγεννα στόλιζε το δέντρο του. Στην κορυφή του δέντρου αντί για αστέρι έβαζε έναν σκούφο του Αγίου Βασίλη ενώ τα στολίδια τα είχε μαζέψει από φίλους και περαστικούς στέλνοντας σε όλους ένα μήνυμα αισιοδοξίας τις γιορτινές ημέρες.

Πέθανε από πνευμονία, αλλά μάλλον, ήταν από τον κορωνοιό. Πέθανε στον δρόμο, βρώμικος, αβοήθητος, χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, και πεινασμένος, εκεί, που έζησε, τα τελευταία 6 χρόνια της ζωής του στον δρόμο. Βλέπεις ο Χρήστος ήταν Έλληνας.

Δεν θα σε ξεχάσω Χρήστο όπως δεν θα ξεχάσω και τον Στάμο που έφυγε νωρίτερα. Δεν θα ξεχάσω που σου έδωσα ένα ευρώ και επέμενες να πάρω την ζωγραφιά που είχες ζωγραφίσει για να την δώσω σε κάποιον παιδάκι για να είναι χαρούμενο. Καταραμένοι να είναι όσοι αδιαφορούν για τις ζωές των Ελλήνων!!


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις