Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Ρόδος: έθαψαν ανθρωπο σε κλειστο φερετρο με κορωνοϊο... και ο πατέρας τους ήταν ζωντανός!!! Εισαγγελική έρευνα για τον... λάθος νεκρό

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα που διέταξε ο Εισαγγελέας για την υπόθεση με τον λάθος νεκρό στη Ρόδο. Πρόκειται για την υπόθεση που ξεκίνησε στις 24 Απριλίου, όταν σε υπόγειο οικοδομής στην
περιοχή Μιχαήλ Πετρίδη εντοπίστηκε ένα πτώμα το οποίο μάλιστα ήταν σε προχωρημένη σήψη. Επειδή στην οικοδομή αυτή διέμενε ένας 73χρονος που έπασχε από σοβαρά προβλήματα υγείας και μπαινόβγαινε συνεχώς από το Νοσοκομείο με διακομιδές του ΕΚΑΒ, οι αρμόδιες αρχές θεώρησαν σύμφωνα με το ant1news.gr, ότι πρόκειται για τον συγκεκριμένο.

Ειδοποίησαν λοιπόν την οικογένεια, στην οποία παρέδωσαν κλειστό το φέρετρο, λέγοντάς τους ότι πρόκειται για τον δικό τους άνθρωπο. Η ταφή έγινε δύο ημέρες μετά, από την οικογένεια. Ο ένας από τους γιους του επεσήμανε ότι λόγω των μέτρων που είχαν ληφθεί για τον κορονοϊό δεν τους επέτρεψαν να δουν το πτώμα.

Οι εξελίξεις όμως που ακολούθησαν, ήταν πραγματικά απίστευτες: Ο πατέρας τους όχι μόνο δεν είχε πεθάνει, αλλά ζούσε και φιλοξενούνταν στο ίδρυμα χρόνιων παθήσεων στα Κολύμπια.

Ο νεκρός, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ήταν ένας φίλος του, ονόματι Κυριάκος 56 ετών ο οποίος διέμενε μαζί του το τελευταίο χρονικό διάστημα και τον οποίο δεν αναζήτησε κανείς! Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και άρα ο Εισαγγελέας δεν έχει προχωρήσει σε εντολή εκταφής του πτώματος. Αν κάτι τέτοιο απαιτηθεί, θα γίνει μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Για την ώρα λαμβάνονται καταθέσεις από τις αρμόδιες αρχές με ιδιαίτερη προσοχή για να διαπιστωθεί ποιος ευθύνεται για το τραγικό αυτό λάθος.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει σχετικό πόρισμα για την πραγματική ταυτότητα του ανθρώπου που ετάφη και για το αν υπάρχουν ευθύνες για όλα τα υπόλοιπα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις