Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Σωτήρης Τσιόδρας: Όταν μιλούσε για τον ιό Η1Ν1 πριν από 11 χρόνια - ΒΙΝΤΕΟ

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας εδώ και περίπου δύο μήνες ως εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό ενημερώνει σχεδόν
καθημερινά τους πολίτες για την πορεία της πανδημίας στη χώρα.

Ωστόσο, τον κ. Τσιόδρα δεν τον βλέπουμε για πρώτη φορά τώρα με τον κορονοϊό. Το 2009, πριν από 11 χρόνια, είχε μιλήσει για τη γρίπη, σε μία εκπομπή με τον τίτλο "Η1Ν1 η επιστροφή - Η αλήθεια για τη γρίπη" που είχε επιμεληθεί ο δημοσιογράφος Κώστας Σπυρόπουλος με την ομάδα του.

"Βέβαια πειράματα που έγιναν σε πειραματόζωα, έδειξαν ότι ταυτόχρονη μόλυνση με τους τρεις διαφορετικούς ιούς γρίπης, τους δύο κλασικούς γρίπης Α και τον καινούριο ιό, ο ιός αυτός επικρατούσε των υπολοίπων και τους εκτόπιζε κατά κάποιον τρόπο και συνέχιζε να μεταδίδεται, ενώ οι άλλοι σιγά σιγά εκφυλίζονταν. Αυτό πιστεύουμε ότι θα γίνει και στην πατρίδα μας", αναφέρει μεταξύ άλλων για τη γρίπη Η1Ν1 ο κ. Τσιόδρας ως Επίκουρος καθηγητής, λοιμωξιολόγος ΚΕΕΛΠΝΟ.

Δείτε το βίντεο:




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις