Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Σοβαρά προβλήματα με το TikTok, το Pinterest και το Spotify σε πολλές χώρες


Χρήστες του TikTok, του Pinterest και του Spotify στην Αμερική και στην Ευρώπη ανέφεραν προβλήματα σύνδεσής τους στις εφαρμογές κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (07/05).


Το TikTok, το Pinterest και το Spotify φαίνεται πως υπολειτουργούν κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (07/05), σύμφωνα με αναφορές χρηστών στο Twitter.


Δείτε άλλα Tweet του χρήστη courtney

Τα περισσότερα προβλήματα, σύμφωνα με το downdetector.com, εντοπίζονται στην Αμερική αλλά και σε πολλές χώρες της ευρωπαϊκής ηπείρου.

Προβλήματα στο TikTok, 7 Μαΐου 2020
Υπήρξαν και εκείνοι που στις προαναφερθείσες εφαρμογές έβρισκαν διέξοδο κατά τη διάρκεια της καραντίνας.


Δείτε άλλα Tweet του χρήστη aron.
​Εντούτοις, δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που διατήρησαν την ψυχραιμία και βρήκαν τη... θετική πλευρά της κατάστασης.
So happy hopefully the posts on my other social media won’t be tiktok posts tomorrow. If I wanted to see your tiktoks, I’d join tiktok.


Δείτε άλλα Tweet του χρήστη ManchesterM


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις