Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Τι χάσαμε τελικά στον Έβρο; Ένας Επίτιμος Αρχηγός Στόλου δίνει την απάντηση του

Ο Επίτιμος Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος ε.α. Κωνσταντίνος Μαζαράκης-Αινιάν, μ΄ ένα μικρό σε έκταση κείμενο του στη προσωπική του σελίδα στο facebook, απαντά στο ερώτημα που απασχολεί
το μέσο Έλληνα πολίτη, με όσα ακούει για τα γεγονότα του Έβρου.

Ο Επίτιμος Αρχηγός Στόλου, αμέσως μετά από τη δημοσιοποίηση των γεγονότων έγραψε:

“Η κατάληψη εθνικού εδάφους έστω και λίγων τετραγωνικών μέτρων δεν αντιμετωπίζεται με διαβήματα. Αντιμετωπίζεται με εξολόθρευση των δυνάμεων εισβολής.
Χάσαμε τεράστια ευκαιρία κεφαλαιοποίησης της επιτυχίας αποτροπής της υβριδικής επίθεσης που έγινε στον Έβρο προ τριμήνου. Επιβεβαιώνουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να μην αντιδράσουμε με τα όπλα σε οποιαδήποτε πρόκληση της Τουρκίας.
Ήταν ευκαιρία γιατί η κατάληψη εθνικού εδάφους έγινε στον Έβρο και όχι στο Αιγαίο όπου υπάρχουν  μεγάλες πιθανότητες η αρχική κρίση να εξελιχθεί άμεσα σε γενικευμένες αεροναυτικές επιχειρήσεις. Δεν χρειάζεται περαιτέρω επέκταση αλλά δυστυχώς χάσαμε πολύ περισσότερα από μερικά μέτρα λασπωμένης γής. Πρόκειται για στρατηγική (πέραν της τακτικής) ήττα”.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις