Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Τραυματίστηκαν δύο βατραχάνθρωποι του ΠΝ κοντά στην Αίγινα


Δύο βατραχάνθρωποι του Πολεμικού Ναυτικού τραυματίστηκαν σήμερα κατά την διάρκεια της σκληρής εκπαίδευσής τους στην ευρύτερη περιοχή της Αίγινας, όπου είχαν βγει με σκάφος.


Λόγω των καιρικών συνθηκών έσπασε το παρμπριζ στο σκάφος με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό των δυο στελεχών και την προληπτική τους μεταφορά στο ΝΝΑ.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι έπιασε φωτιά στο σκάφος αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα από το ΓΕΝ. Αν όντως συνέβη κάτι τέτοιο θα πρέπει να εξηγηθεί τι ακριβώς έγινε.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως το ποσοστό απωλειών των στελεχών των Ειδικών Δυνάμεων σε όλους τους Κλάδους είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι εκείνο των «απλών» στελεχών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Έχουν σκοτωθεί δέκα μέλη των Ειδικών Δυνάμεων τα τελευταία είκοσι χρόνια.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις