Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ…ΚΑΝΟΥΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ»

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ότι οι Έλληνες συνεχίζουν να «ονειρεύονται την Μεγάλη Ιδέα με κύριο στόχο την ανάκτηση της Ιστανμπούλ  συνεχίζουν να αναφέρουν πολλά τουρκικά
ΜΜΕ όπως  σε δημόσιο πάνελ που αναφέρονταν  στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο που οργάνωσε το πανεπιστήμιο Μαρμαρά στην Πόλη.
:Όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, σε πάνελ που οργάνωσε το Κέντρο Κοινωνικών και Οικονομικών Ερευνών του πανεπιστημίου Marmara Üniversitesi, για την τουρκική εισβολή στην Κόπρο, ο πρέσβης του ψευδοκράτους στην Άγκυρα υποστήριξε ότι η αρνητική στάση της Κυπριακής Δημοκρατίας συνεπικουρούμενη και από την Ελλάδα στις τουρκικές προτάσεις για συνεκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων της κυπριακής υφαλοκρηπίδας, οφείλεται στην…Μεγάλη Ιδέα των Ρωμών που επιδιώκουν την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης.
Φοβερή… εξήγηση, δεν λέτε, που όμως δείχνει και ένα αδιόρατο αλλά συγκεκριμένο άγχος από τουρκικής πλευράς.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις