Σάββατο, 2 Μαΐου 2020

Βίντεο - ντοκουμέντο: Έκλεβαν σούπερ μάρκετ φορώντας χειρουργικές μάσκες

Μίνα Καραμήτρου , CNN Greece
Προσποιούνταν τις πελάτισσες και όταν έμπαιναν στα σούπερ μάρκετ, φρόντιζαν να φορούν χειρουργικές μάσκες δήθεν για να προστατευθούν λόγω της πανδημίας.


Στην πραγματικότητα, πίστευαν ότι έτσι θα καλύπτουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και δεν θα γίνονται αντιληπτές, όταν θα έκλεβαν διαφορά προϊόντα και θα γέμιζαν τα καλάθια τους.

Στα βίντεο που δημοσιεύει το CNN Greece αποτυπώνεται η δράση της εγκληματικής ομάδας που άρπαζαν προϊόντα από σούπερ μάρκετ και τα μεταπουλούσανε, βγάζοντας μεγάλα κέρδη.

Συνήθως «χτυπούσαν» καταστήματα στους Αγίους Αναργύρους, το Ίλιον και το Περιστέρι.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής κατάφεραν να εξακριβώσουν τον τρόπο που λειτουργούσαν τα μέλη της σπείρας.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις