Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ στην Μόρια...!! ΧΤΙΖΟΥΝ κανονικά στον Ελαιώνα που πριν είχαν ΑΠΟΨΙΛΩΣΕΙ οι λαθρομετενάστες...!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ...

Σε ελαιόκτημα της Μόριας στο οποίο ξήλωσαν την περίφραξη, έκαψαν τα ελαιόδεντρα, έκοψαν από τη ρίζα τους κορμούς και εξαφάνισαν τις ξερολιθιές.


Χτίζουν αυτή τη στιγμή την κατασκευή της φωτογραφίας. Η ιδιοκτήτρια κατέφθασε με την Αστυνομία, η οποία κατέγραψε το γεγονός. Εδώ και πέντε χρόνια η Αστυνομία καταγράφει, ένα αόρατο χέρι όμως αποτρέπει τις περαιτέρω ενέργειες.

Εδώ και πέντε χρόνια οι κάτοικοι στη Μόρια βιώνουμε μία απίστευτη Κατοχή μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Εδώ και πέντε χρόνια στην περιοχή δεν υπάρχει Ελληνική Πολιτεία, υπάρχει εθνική προδοσία. Makis Pavlellis

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις