Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Αφήνουν χωρίς λεφτά το Πολεμικό Μουσείο!

Μπήκε Ιούνιος και ακόμη δεν έχει εγκριθεί ο προϋπολογισμός του 2020, για τη λειτουργία του Πολεμικού Μουσείου! Δεν υπάρχουν λεφτά; Υπάρχουν.
Γιατί δεν εγκρίνεται ο προϋπολογισμός; Γιατί κάποιοι προσπαθούν με άκομψο τρόπο να αναγκάσουν το διοικητικό συμβούλιο να παραιτηθεί! Γιατί; Μα επειδή θέλουν να αλλάξουν διοίκηση …έτσι χωρίς λόγο!
Έχουμε γράψει ξανά για την ανεξήγητη επιμονή αλλαγής διοίκησης στο Πολεμικό Μουσείο. Από τις πρώτες ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη τέθηκε το θέμα λες και είχαν επιλυθεί όλα τα άλλα προβλήματα της χώρας! Επιπλέον για πρώτη φορά στην ιστορία του, με νομοθετική ρύθμιση, δεν είναι υποχρεωτικό το “τιμόνι” του Πολεμικού Μουσείου να το κρατά ανώτατος απόστρατος αξιωματικός αλλά πολιτικό πρόσωπο!
Πολλά τα γιατί καμία πειστική απάντηση. Σ’΄ αυτές τις περιπτώσεις βρίσκει χώρο η καχυποψία…


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις