Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Άγρια δολοφονία στο Σικάγο: Πυροβόλησε πισώπλατα δύο εφήβους επειδή τον ρώτησαν... πόσο ψηλός είναι

Ένας άνδρας από το Σικάγο των ΗΠΑ, κατηγορείται για την άγρια δολοφονία δύο εφήβων σε ένα κατάστημα ψιλικών επειδή τον ρώτησαν πόσο ψηλός είναι,
σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Ο 19χρονος Laroy Battle, άνοιξε πυρ κατά του 17χρονου Jasean Francis και του 16χρονου Charles Riley, στο πάρκινγκ του καταστήματος στις 5 το απόγευμα.


"Τα θύματα σχολίασαν το ύψος του, καθώς ο Battle είναι ιδιαίτερα ψηλός και τον ρώτησαν πόσο ψηλός είναι, καθώς ξέρετε ήλπιζαν να ψηλώσουν τόσο και εκείνοι. Και δυστυχώς δεν θα δούμε πότε αυτά τα άτυχα παιδιά στην πλήρη ανάπτυξή τους" είπε ο επικεφαλής των ντετέκτιβ, Brendan Deenihan στο WLS-TV. Τα δύο παιδιά ήταν καλοί μαθητές και από εξαιρετικές οικογένειες σύμφωνα με τους γείτονες, ενώ είχαν πάει στο κατάστημα για να αγοράσουν καραμέλες. Δεν γνώριζαν τον δράστη. Ο άνδρας που είναι 1.90, μετά την ερώτηση τους ακολούθησε και τους πυροβόλησε εννέα φορές.

Ο Francis είχε δεχθεί πυροβολισμούς στην πλάτη, το στήθος και το αριστερό χέρι, ενώ ο Riley πυροβολήθηκε στην πλάτη και το αριστερό πόδι. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Σικάγο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Μαζί τους ήταν και ένας φίλος τους, ο οποίος γλίτωσε από την επίθεση.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή: FOX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις