Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020

Αίγυπτος: Στη φυλακή χορεύτρια της κοιλιάς μετά από προκλητικό βίντεο στο TikTok (βίντεο)

Αίγυπτος: Στη φυλακή χορεύτρια της κοιλιάς μετά από προκλητικό βίντεο στο TikTok (βίντεο)
Στη φυλακή αναμένεται να οδηγηθεί μία χορεύτρια της κοιλιάς στην Αίγυπτο, με την κατηγορία της «ακολασίας» στο βίντεο που δημοσίευσε στην παγκόσμια εφαρμογή, TikTok.


Η 42χρονη Sama el-Masry φυλακίστηκε για τρία χρόνια με την κατηγορία ότι υποκίνησε “ακολασία” σε ένα βίντεο του TikTok, ενώ της επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 16.500 ευρώ.


Η χορεύτρια της κοιλιάς συνελήφθη τον Απρίλιο κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιούσαν οι Αρχές σε βίντεο και φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θεωρούνται ως «σεξουαλικά υπονοούμενα».

Η Sama el-Masry υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα υποκλοπής δεδομένων

Η 42χρονη αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι το περιεχόμενο αυτό ήταν προϊόν υποκλοπής από το τηλέφωνό της και κάποιος το δημοσίευσε χωρίς την άδεια της. Ωστόσο, το δικαστήριο δεν φάνηκε να πείστηκε και αποφάσισε ότι παραβίασε τις οικογενειακές αρχές και αξίες και χρησιμοποίησε τα social media με σκοπό “τη διάπραξη ανηθικοτήτων”.

Να ελεγχθεί και η συμπεριφορά και άλλων γυναικών

«Υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ ελευθερίας και ακολασίας», δήλωσε ο βουλευτής Τζον Ταλάτ, ο οποίος αιτήθηκε το περιστατικό να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ παράλληλα τόνισε ότι και άλλες γυναίκες-χρήστες του TikTok, θα πρέπει να ελεγχθούν για παρόμοια συμπεριφορά.


Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο βουλευτής, οι influencers καταστρέφουν τις οικογενειακές αξίες και τις παραδόσεις, κάτι που απαγορεύεται από το νόμο και το σύνταγμα της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 42χρονη El-Masry σχεδιάζει να ασκήσει έφεση.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις