Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Αλκοολική μαϊμού σκότωσε έναν άνθρωπο και δάγκωσε ακόμη 249 επειδή ξέμεινε από ποτό

Σε δολοφόνο εξελίχθηκε μία μαϊμού, επειδή ήταν αλκοολική και ξέμεινε από ποτό.


Το ζώο, γνωστό με το όνομα Kalua, ήταν στο παρελθόν το κατοικίδιο ζώο ενός άνδρα που του έδινε να πίνει ποτό στο σπίτι του στο Mirzapur, Uttar Pradesh.


Μόλις ο ιδιοκτήτης του πέθανε, δεν είχε κάποιον να του προμηθεύει αλκοόλ και ζούσε στον δρόμο. Επειδή ήταν εκνευρισμένη λόγω της εξάρτησής της από το ποτό, επιτέθηκε σε 250 ανθρώπους δαγκώνοντάς τους. Δυστυχώς, ο ένας εξ αυτών εξέπνευσε από τα δαγκώματα.


Η μαϊμού συνελήφθη και μεταφέρθηκε στον ζωολογικό κήπο του Κανπούρ, όπου οι ζωολόγοι ανακάλυψαν ότι, εκτός από αλκοολική, δεν έτρωγε και λαχανικά. Οι ειδικοί συμπέραναν πως πρέπει να έτρωγε και κρέας, γεγονός που ίσως συνέβαλε στην οργή του.


Ακόμη, είχε την τάση να επιτίθεται σε θηλυκά ζώα και σε άλλους πιθήκους εάν ήταν στο ίδιο κλουβί. Έτσι αποφασίστηκε ότι ο Kalua θα παραμείνει κλειδωμένος σε ένα κλουβί στο ζωολογικό κήπο για τις υπόλοιπες μέρες του.

Η αλκοολική μαϊμού αντιμετωπίζει κατηγορίες για ληστεία, απαγωγή και δολοφονία.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις