Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Αρχίσαμε!! 25 Οπλισμένα Μαχητικά στο Αιγαίο με δεκάδες Παραβιάσεις και 5 εμπλοκές …

Τίποτα δεν προμήνυε τον σημερινό στο Αιγαίο αφού οι Τούρκοι μέχρι την 11:00 είχαμε την πτήση ενός και μόνο CN-235 που απογειώθηκε απο το Α/Δ του DALAMAN και ίπτατο στο Ανατολικό Αιγαίο …

Με το που άρχισε τις Παραβιάσεις το Τούρκικο του Πολεμικού Ναυτικού εμφανίστηκαν Ελληνικά Μαχητικά που το έθεσαν σε παρακολούθηση !
Άμεσα στις 12:00 απογειώθηκαν   14 Τουρκικά Μαχητικά  εκ των Οποίων τα 10 ήταν Οπλισμένα και εισέβαλαν στο FIR Αθηνών σε 7 σχηματισμούς  ανά ζεύγη !!!
15 Ελληνικά μαχητικά οπλισμένα με αποφασισμένους Χειριστές απογειώθηκαν απο τα Πολεμικά Αεροδρόμια της νήσου Λήμνου ,Σκύρου ,Σούδας ,Αγχιάλου και της Σμηναρχίας απο το Καστέλι !
Ακολουθούν αναχαιτίσεις και για ένα 3ώρο το Αιγαίο παίρνει φωτιά με  τα Οπλισμένα  Ελληνικά Μαχητικά να κυνηγούν τα Τούρκικα που προβαίνουν σε συνεχείς Παραβιάσεις ,ενώ σε 5 Περιπτώσεις σημειώθηκαν 5 Εμπλοκές που έφτασαν κοντά στα Όρια !
ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 10η ΙΟΥΝΙΟΥ 2020
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ       : 7 (7x2F-16)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     : 1 CN-235
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         : 15
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          : 10
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         : 8
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        : 69 (37 από το CN-235)
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           : 5
ΠΕΡΙΟΧΗ               : Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις