Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Bill Gates: «Θα έχεις επιλογή στο αν θα λάβεις το εμβόλιο ή όχι. Αυτό θα είναι το τελευταίο εμπόδιο»

Ο δισεκατομμυριούχος παγκοσμιοποιητής Bill Gates, αφού κατέκρινε την τωρινή ηγεσία...

των ΗΠΑ πως δεν κάνει τίποτα για να αντιμετωπίσει, όπως ισχυρίζεται, τον κορωνοϊό, έριξε ακόμα μία «βόμβα», ίσως την μεγαλύτερη μέχρι τώρα, όπως θα δείτε παρακάτω.

Προειδοποίησε πως το εμβόλιο (ενδεχομένως να είναι μαζί και ψηφιακή ταυτότητα, δύο σε ένα), το οποίο θέλει να εμφυτεύσει σε κάθε άνθρωπο, ώστε να «σφραγιστεί» ως εμβολιασμένος, προϋποθέτει πρώτα την συναίνεσή του, κάτι που ονόμασε «ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΜΠΟΔΙΟ».

Μιλώντας (που αλλού) στο CNN, την περασμένη Πέμπτη, έδειξε ενοχλημένος που η Ουάσινγκτον δεν ακολούθησε τις οδηγίες του (είναι άραγε γιατρός και δεν το ξέραμε;), ενώ εξήρε άλλες χώρες που επέβαλαν lockdowns και καραντίνες, γονατίζοντας τις οικονομίες τους (που πάει το μυαλό σας;). Τόνισε πως χωρίς τις ΗΠΑ είναι αδύνατο να προχωρήσει το όποιο παγκόσμιο πρόγραμμα, αφήνοντας να εννοηθεί πως τις εκλογές πρέπει να τις κερδίσουν οι διεθνιστές και όχι ξανά ο Τραμπ.



Ο Gates, ο οποίος έχει επανειλημμένα εκφράσει την επιθυμία του να εμβολιάσει τον πληθυσμό του πλανήτη με οποιοδήποτε εμβόλιο «αναδυθεί» από τα εργαστήρια ερευνών, τα οποία χρηματοδοτεί, παραδέχθηκε πως το εμβόλιο ίσως παρουσιαστεί πριν εξακριβωθεί αν λειτουργεί τέλεια. «Είναι πιθανό το εμβόλιο να σε προστατεύει ατομικά, αλλά να μην σε εμποδίζει από το μεταδίδεις την αρρώστια. Δεν είναι βέβαιο πως το εμβόλιο θα είναι το τέλειο μπλοκάρισμα για τον ιό», είπε.

Τέλος, ο Bill Gates δήλωσε πως το τελευταίο εμπόδιο για το εμβόλιο, θα είναι το να εξασφαλίσουν πως θα το πάρουν αρκετοί άνθρωποι. ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ. Τι θα γίνει με αυτούς που δεν θα το πάρουν;

«Θα έχεις επιλογή στο αν θα λάβεις το εμβόλιο ή όχι. Αυτό θα είναι το τελευταίο εμπόδιο», παραδέχτηκε ο Bill Gates σε μία… δήλωση- σταθμό για όσα ακολουθήσουν.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Το διάβασαμε στο el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις