Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Το Ελληνικό Όραμα για τις φήμες της ιδιωτικοποίησης του νερού

Το Ελληνικό Όραμα εκφράζει την ανησυχία του για τις φήμες της ιδιωτικοποίησης του αγαθού που ονομάζεται νερό και καλεί την διοίκηση όπως
προβεί σε διευκρινίσεις αναφορικά με την διαχείριση , λειτουργία και συντήρηση του εξωτερικού υδροδοτικού συστήματος σε ιδιώτες. Θεωρούμε ότι η τεχνοκρατική διοίκηση οφείλει να μην υποκύψει στις πιέσεις που ασκεί η κυβέρνηση της " κανονικότητας" της ΝΔ προς τα μέλη της διοίκησης της ΕΥΔΑΠ ΑΕ. Παράλληλα καλούμε τις συνδικαλιστικές ενώσεις που πρόσκεινται στη ΝΔ ( ΔΑΚΕ - ΑΚΕ) στους εργασιακούς χώρους της ΕΥΔΑΠ  όπως να τοποθετηθούν ευθέως αν επιθυμούν να ιδιωτικοποιηθεί η ΕΥΔΑΠ και το νερό να πωληθεί στους ιδιώτες!


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις