Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

“BOMBA” ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥ ΓΩΓOY: “MIA ΓΡΙΠΗ EINAI”! BINTEO - NTOKOYMENTO

Βόμβα μεγατόνων” έριξε ο γνωστός Λοιμωξιολόγος Χαράλαμπος Γώγος, Καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων για τον Κορωνοϊό, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Σκάι και την Σία Κοσώνη (12-6-2020).
  Απαντώντας σε ερώτηση για την έντονη δυσφορία πολιτών στον Εχίνο Ξάνθης για τα τοπικά περιοριστικά μέτρα κατά του Κορωνοϊού, ο κ. Γώγος απάντησε ότι δεν πρέπει να στοχοποιούνται οι κάτοικοι αλλά και όποιος ασθενήσει από Covid, επειδή είναι μια Γρίπη! Η οποία ακριβώς μεταδίδεται από το αναπνευστικό και έχει διασπορά για την οποία δεν φταίει ο κόσμος!
 ΓΩΓΟΣ: Το  πρώτο πράγμα που πρέπει να φύγει από πάνω μας είναι αυτή η “στοχοποίηση”, η έννοια της “στοχοποίησης”, αν πάθει κάποιος κάτι από τον Covid, από τον Κορωνοϊό
 
  Δεν είναι δα καμιά νόσος τέτοια που πρέπει να “στοχοποιείται” ο άλλος. Μια Γρίπη είναι, η οποία μεταδίδεται από το αναπνευστικό, έχει μια διασπορά κάπου, δεν φταίει ο κόσμος που υπάρχει διασπορά”! (Δελτίο Σκάι 12-6-2020 – Δείτε το βίντεο)
ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ
   Πάρα πολύ σημαντική είναι και η διατύπωση του Καθηγητή ότι “δεν φταίει ο κόσμος που υπάρχει διασπορά”επειδή ακριβώς, σαν Γρίπη που είναι, μεταδίδεται με το αναπνευστικό“! Με την αναπνοή δηλαδή, με τα χνώτα, με τα σταγονίδιά μας! Όπως γίνεται και στην κοινή Γρίπη! Για την οποία όμως δεν λαμβάνεται κανένα σκληρό περιοριστικό μέτρο, αλλά αφήνουν τον κόσμο να αποκτήσει ανοσία… Να πηγαίνει σε δουλειά και σχολεία…
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ
   Η θαρραλέα – προς τιμή του – επιστημονική ομολογία του κ. Γώγου, “ανατρέπει” τα πάντα και έρχεται να δικαιώσει απόλυτα το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, που αποκάλυψε πως ο ΕΟΔΥ αποκαλούσε “Γρίπη” και τον προηγούμενο Κορωνοϊό MERS-Cov (δείτε εδώ), αλλά αποκάλυψε και τον τρομερό αριθμό χιλιάδων θανάτων ετησίως από Γρίπη στην Ιταλία (εδώ), τον οποία απέκρυβαν, εφαρμόζοντας διεθνώς το “Δόγμα του σοκ“, προκειμένου να παραλύσει η Οικονομία των λαών, να ξεχειλίσει η Ανεργία και η Φτώχεια και να τροφοδοτηθεί έπειτα μια γενικευμένη Αναρχία, Εμφύλιοι και Χάος, οδηγώντας σε απελπισία Κράτη, Κυβερνήσεις και λαούς, ενώ παράλληλα οι “Απελπισμένοι” θα αναζητούν εναγωνίως “Παγκόσμιους Σωτήρες” και το περίφημο “Εμβόλιο” με το ταυτόχρονο Ψηφιακό “Σφράγισμα”… (δείτε εδώεδώεδώ). Στις ΗΠΑ π.χ. είναι εμφανέστατη η προσπάθεια να πέσει ο Τραμπ στις Εκλογές του Νοεμβρίου 2020, με “όχημα” τον Κορωνοϊό και την προκύπτουσα διπλή δυσαρέσκεια, των μεν για το “lockdown” και των δε για τα θύματα και το “restart”…
 Υπογραμμίζουμε εδώ, ότι οι Κορωνοϊοί ευθύνονται, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, για το 1/3 των λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού στους ανθρώπουςΚάτι που συμβαίνει κάθε χρόνο σε όλους μας…
  Υπενθυμίζουμε επίσης ότι  “απλή Γρίπη” είχε χαρακτηρίσει τον Κορωνοϊό και ο Υπουργός Υγείας της Κύπρου (δείτε βίντεο εδώ).
  Ακόμη, ότι ο ετήσιος αριθμός θανάτων από Γρίπη στην Ελλάδα έχει φτάσει και τους 4.161 ανθρώπους (δείτε εδώ), που πάντα, είναι μεγάλης κυρίως ηλικίας με υποκείμενα νοσήματα! Η ίδια δηλαδή πληθυσμιακή ομάδα που χτυπάει και η Γρίπη – κατά Γώγο – του Κορονωϊού! Από τον οποίο έχουμε μόλις 185 θύματα μέχρι σήμερα… Στα οποία καταγράφονται, με παραδοχή Τσιόδρα και θάνατοι που δεν οφείλονταν στον Κορωνοϊό! (δείτε εδώ)
 Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο τον κ. Τσιόδρα, κάθε χρόνο έχουμε παγκοσμίως έως και 650.000 θανάτους από εποχική Γρίπη (δείτε εδώ)! Έναν αριθμό που προσεγγίζει ο Κορωνοϊός, με – έως τώρα  – σχεδόν 440.000 θανάτους παγκοσμίως, “κλέβοντας” στην ουσία τα θύματα της ετήσιας εποχικής Γρίπης. Τα οποία, κατά 90%, θα υπέκυπταν “σιωπηλά” και στην εποχική Γρίπη… Με την διαφορά όμως  ότι τότε (κάθε χρόνο) δεν γίνεται κανένα lockdown πουθενά!
ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΡΙΠΗ…
  Επομένως, για μια Γρίπη καταστράφηκε η Οικονομία, την στιγμή που πήγε να ξαναπάρει μπροστά!
  Για μια Γρίπη έμειναν χιλιάδες άνεργοι και καταστράφηκαν χιλιάδες επιχειρήσεις!
  Για μια Γρίπη έκλεισαν Σχολεία και Αθλητικούς χώρους!
  Για μια Γρίπη ακύρωσαν την 25η Μαρτίου, την Παρέλαση, τον Εθνικό Εορτασμό!
 Για μια Γρίπη έκλεισαν τις Εκκλησίες, “κατάργησαν” το Πάσχα και απαγόρευσαν την μετάδοση της Θείας Κοινωνίας!
 Για μια Γρίπη, έσυραν και διέσυραν σαν “κακούργους” Μητροπολίτες και Ιερείς γιατί τόλμησαν να αντισταθούν στο σύστημα φόβου και την αθεΐα!
 Για μια Γρίπη… Γρίπη που προέρχεται από νυχτερίδες, με τις οποίες πειραματίζονται άγρια κάποιοι “Batman” και “Batwoman” σε Ανατολή και Δύση, απομονώνοντας ολέθριους κορωνοϊούς και αφελείς πολιτικούς! (δείτε εδώ)
“Δεν είναι δα καμιά νόσος τέτοια που πρέπει να “στοχοποιείται” ο άλλος. Μια Γρίπη είναι, η οποία μεταδίδεται από το αναπνευστικό, έχει μια διασπορά κάπου, δεν φταίει ο κόσμος που υπάρχει διασπορά”…


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις