Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020

Ιμάμης που κατηγορήθηκε για σeξουαλική εκμετάλλευση παιδιών στην Ολλανδία, διέφυγε στην Τουρκία…

Ιμάμης ο οποίος κατηγορήθηκε για σeξουαλική εκμετάλλευση παιδιών στην Ολλανδία διέφυγε στην Τουρκία

Ιμάμης ο οποίος κατηγορήθηκε για σeξουαλική εκμετάλλευση στην Ολλανδία σε σχολείο όπου πήγαιναν παιδιά Τούρκων αναφέρεται πως διέφυγε προς την Τουρκία.
Η Ένωση CHP Ολλανδίας προέβη σε ανακοίνωση σχετικά με την είδηση που με τίτλο “Περιστατικό σοκ- Σeξουαλική εκμετάλλευση σε σχολείο που πήγαιναν παιδιά Τούρκων το Σαββατοκύριακο στο Ρότερνταμ” που εμφανίστηκε στην εφημερίδα Algemeene Dagblad.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ο κατηγορούμενος για σeξουαλική εκμετάλλευση διέφυγε στην Τουρκία ενώ περιγράφονται αυτά που συνέβησαν ως εξής :
” Μία οργάνωση πολιτικού ισλάμ με στόχο την πλύση εγκεφάλου των παιδιών, ανοίγει φροντιστήρια χρησιμοποιώντας τις ιερές αξίες και τα ονόματα. Στην διοίκηση του φροντιστηρίου και στα εκπαιδευτικά καθήκοντα τοποθετούνται δήθεν θρησκευτικοί λειτουργοί. Ένας εξ αυτών εκμεταλλεύτηκε σeξουαλικά μερικά παιδιά. Παρόμοια περιστατικά υπήρξαν δεκάδες στην Τουρκία.  Μία αντανάκλαση εξ αυτών συνέβη και στην πόλη Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Συστήνεται μία θρησκευτική κοινότητα με την επωνυμία IQRA, συγκεντρώνει δωρεές, βρίσκονται οι ιμάμηδες και αρχίζουν να γράφονται παιδιά. Ένας από τους ιμάμηδες που μετείχε και στην ίδρυση,  25 ετών από το 2017 ως τώρα εκμεταλλεύεται σeξουαλικά παιδιά. Το 2019 το γεγονός φτάνει στην αστυνομία. Φέτος στα τέλη του Φεβρουαρίου πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί το περιστατικό και μάλιστα γίνεται θέμα και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Εν τέλει διαρρέει και στον τύπο. Ο κατηγορούμενος όπως και άλλοι σαν κι αυτόν λέει πως του έστησαν παγίδα και εν τέλει διαφεύγει στην Τουρκία. ”
Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης πως λόγω της διαφυγής του υπόπτου στην Τουρκία, υπάρχει κίνδυνος ο φάκελος για την υπόθεση της σeξουαλικής εκμετάλλευσης να κλείσει και προσθέτουν τα εξής : “Εμείς λέμε ¨Όχι¨ σε αυτό. Θα συνεχίσουμε κάθε είδους κοινωνικό, πολιτικό και νομικό αγώνα για να διασφαλίσουμε πως θα συνεχιστεί η έρευνα και για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των παιδιών θυμάτων και των οικογενειών τους”.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!
https://gazetemanifesto.com/2020/hollandada-cocuklara-istismarla-suclanan-imam-turkiyeye-kacti-364605/
12/6/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις