Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

«Εκείνη με έβριζε κι εγώ…» – Σοκ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο


Σοκ προκαλεί με την εξομολόγησή του ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για τη σχέση με συνάδελφό του, αποκαλύπτοντας πως εκείνη τον έβριζε για συγκεκριμένο λόγο.

Εμφανιζόμενος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», ο διάσημος ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε και για τους «Απαράδεκτους», για τους οποίους παραδέχθηκε πως δεν τους παρακολουθεί, ενώ η Δήμητρα Παπαδοπούλου… του την έλεγε, ενώ πρόσφατα ο ίδιος έζησε δύσκολες ώρες.
«Δεν έχω δει ποτέ τους Απαράδεκτους. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου με έβριζε που δεν έβλεπα. Δεν θα έχουμε αναβίωση των Απαράδεκτων στην τηλεόραση. Θα γίνει μια δουλειά το καλοκαίρι που γράφει η Δήμητρα, μια επιθεώρηση με πολύ σπουδαίους ηθοποιούς. Κι επειδή ήταν να είμαι κι εγώ, αλλά επέλεξα να ξεκουραστώ γιατί δεν… πάει δεύτερη χρονιά καλοκαίρι. Θα ήμασταν εγώ, η Δήμητρα και ο Μπέζος κι έτσι βγήκε η φήμη περί αναβίωσης των Απαράδεκτων.
Βέβαια ήταν ωραία εκείνη η εποχή. Με τον Βλάσση κάναμε πολύ καλή παρέα. Ήταν ένας υπέροχος τύπος, πολύ σπουδαίος άνθρωπος και δεν ήταν αυτό που φαινόταν ο Βλάσσης. Ήταν ένας τρομερά ευαίσθητος άνθρωπος, νοιαζόταν για τους πάντες. Έκανε ότι δεν τρέχει τίποτα και δεν στεναχωριόμαστε και η ζωή είναι ωραία, αλλά ήταν ψυχούλα», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Έκανε το επόμενο βήμα ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Ευχάριστα είναι τα νέα που “έσκασαν” για τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Τι συμβαίνει με τον αγαπημένο παρουσιαστή του ΣΚΑΙ;
Αναφερόμαστε φυσικά στα επαγγελματικά βήματα του Σπύρου Παπαδόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μας, πρόκειται να συνεχίσει την εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά” και τη νέα σεζόν στο κανάλι του Φαλήρου.
Σπύρος Παπαδόπουλος
Μάλιστα, επειδή υπάρχει φόβος και για δεύτερο κύμα της πανδημίας στη χώρα μας, ήδη έχουν ξεκινήσει τα νέα γυρίσματα, τα οποία πρόκειται να προβληθούν από τον Οκτώβριο του 2020. Να τονιστεί, ότι στα γυρίσματα τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.
Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσει η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου,

Το μεγάλο δράμα του Σπύρου Παπαδόπουλου

Ποιο αγαπημένο πρόσωπο του Σπύρου Παπαδόπουλου αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας, εκτός από ένα άλλο θέμα που τον απασχολεί έντονα τελευταία.
Για τη μητέρα του γιου του, την Αθηνά Τσιλύρα που είναι επίσης ηθοποιός και ιδιαίτερα ταλαντούχα μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
Με αφορμή τη συγκλονιστική της ερμηνεία στην «Πνιγμονή», ο ηθοποιός και παρουσιαστής, Σπύρος Παπαδόπουλος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την Αθηνά Τσιλύρα:
«Η Αθηνά είναι από τους ανθρώπους που αγαπώ πιο πολύ στη ζωή μου, είναι η μητέρα του γιου μου και την καμάρωσα πολύ σε αυτό το θεατρικό που «κέντησε»» είπε στη real και συνέχισε: «Με συγκίνησε, με συντάραξε, όπως και το κοινό και τους ειδήμονες και τους συναδέλφους μας.
Σπύρος Παπαδόπουλος
Ο Γιώργος Κιμούλης μου έλεγε πως σπάνια έχει απολαύσει μια τόσο σπουδαία ερμηνεία, μια τόσο πλήρη και άξια ηθοποιό, σε ένα τέτοιο ρεσιτάλ ηθοποιίας».
Πέρασε και εκείνη έναν μεγάλο Γολγοθά με το δικό της πολύ σοβαρό θέμα υγείας, όπως ξέρουμε. «Πάλεψε όμως κι είναι όρθια, προχωρά μπροστά και καταφέρνει ισχυρές «νίκες», όπως αυτή της «Πνιγμονής». Το θέμα είναι να μάχεσαι, να μην παραδίδεις τα όπλα, να νικάς και να προχωράς. Και την καμαρώνω και γι’ αυτό πάρα πολύ».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις