Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Εκτακτο: Ένταση έξω από το υπ. Τουρισμού από εργαζόμενους στον κλάδο του επισιτισμού

Στο υπουργείο Τουρισμού "εισέβαλαν" πριν από λίγο εργαζόμενοι στον επισιτισμό-τουρισμό, που πραγματοποιούν κινητοποιήσεις σήμερα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαδηλωτές μπήκαν στο κτίριο του υπουργείου και ζητούν να γίνουν δεκτοί από τον υπουργό.


Νωρίτερα, οι εργαζόμενοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Εργασίας , καταγγέλλοντας την απουσία του υπουργού Εργασίας, παρά το γεγονός ότι είχε ενημερωθεί για την κινητοποίηση από την προηγούμενη βδομάδα.

Κάλεσμα για συμμετοχή στην κινητοποίηση απηύθυνε το Συνδικάτο Εργαζομένων Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής και συμμετέχουν 12 επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου στην Αττική καθώς και ο Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ.

Στα αιτήματά τους περιλαμβάνονται: Να διασφαλιστεί το εισόδημα όλων όπως προβλέπεται από τις Συλλογικές Συμβάσεις. Καμία μείωση, καμία αρνητική αλλαγή, όχι στην εκ περιτροπής εργασία. Να επαναπροσληφθούν όλοι οι εποχικοί. Να προστατευτούν όλοι οι άνεργοι του κλάδου. Να καταργηθούν όλα τα πλαφόν για την επιδότηση των εποχικών.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις