Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020

Τουρκικός αμοραλισμός σε συνέχειες… Παριστάνει το θύμα στον Έβρο!

Για χρήση πραγματικών σφαιρών κατηγορεί την Ελλάδα ο υφυπουργός εξωτερικών της Τουρκίας Γιαβούζ Σελίμ Κιράν υποστηρίζοντας ότι η συμπεριφορά της είναι απαράδεκτη.

Σε ομιλία του μέσω τηλεδιάσκεψης στην 4η Διάσκεψη των Βρυξελλών με θέμα “Προστασία και υποστήριξη των εκτοπισμένων στη Συρία”, ο Τούρκος υφυπουργός είπε:
“Βλέπουμε ότι γίνονται απωθήσεις με βία στα χερσαία σύνορά μας με την Ελλάδα και στήνεται συρματόμπλεγμα. Η ελληνική ακτοφυλακή απομακρύνει τα σκάφη με μετανάστες ρίχνοντάς τους πραγματικές σφαίρες. Αυτό είναι απαράδεκτο. Οι πρόσφυγες δεν πρέπει να τυγχάνουν απάνθρωπης συμπεριφοράς ή να απωθούνται με βία. Όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να συμμορφωθούμε προς τις διεθνείς μας υποχρεώσεις”.
Ο Τούρκος ΥΦΕΞ κατηγόρησε και πάλι την ΕΕ ότι δεν τηρεί τις υποχρεώσεις της, προσθέτοντας ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να επωμιστεί μόνη της το βάρος του μεταναστευτικού.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή: hellasjournal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις