Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020

Επίδομα 534 ευρώ: Ποιοι πληρώνονται σήμερα

Το επίδομα των 534 ευρώ λαμβάνουν σήμερα, Τετάρτη, 10 Ιουνίου οι μισθωτοί εργαζόμενοι που βρίσκονταν τον τον Μάιο σε αναστολή σύμβασης εργασίας
λόγω της κρίσης του κορονοϊού. Επιπλέον επισημαίνεται πως από σήμερα έως και την Παρασκευή, 12 Ιουνίου θα καταβληθεί η ανάλογη αποζημίωση και στους εργαζομένους που βρίσκονταν τον περασμένο μήνα σε αναστολή της σύμβασης εργασίας και απασχολούνται σε επιχειρήσεις οι οποίες επαναλειτουργούν μέσα στον υπό εξέταση μήνα ή πλήττονται σημαντικά βάσει των σχετικών ΚΑΔ του υπουργείου Οικονομικών. Αναλυτικά, οι μισθωτοί αυτοί δικαιούνται να λάβουν το επίδομα αυτό για το πρώτο χρονικό διάστημα του Μαΐου έως και την επαναλειτουργία της επιχείρησης αναλογικά ως εξής:

-Με ημερομηνία επαναλειτουργίας τις 4 Μαΐου θα πάρουν 53 ευρώ

-Με επαναλειτουργία στις 11 Μαΐου θα πάρουν 180 ευρώ

- Με επαναλειτουργία στις 25 Μαΐου θα λάβουν 432 ευρώ


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις