Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Τι δείχνει το κινητό και το GPS της 35χρονης – Ενα χρόνο παρακολουθούσε την Ιωάννα

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.

Η δράστις, σύμφωνα με πληροφορίες διατήρησε το δικαίωμα τις σιωπής και δεν είπε τίποτα ενώπιον του ανακριτή. Η κατηγορουμένη αντιμετωπίζει το πλημμέλημα της απείθειας αλλά και το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Στην δικογραφία έχουν προστεθεί και φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό της οι οποίες αποδεικνύουν ότι εδώ και ένα χρόνο η 35χρονη είχε ξεκινήσει την παρακολούθηση της Ιωάννας και το σχέδιό της ήταν πολύ καλά μελετημένο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η 35χρονη είχε τοποθετήσει GPS στο αυτοκίνητο του θύματος προκειμένου να έχει ακριβή εικόνα του στίγματός της όπου και αν κινείται με το αυτοκίνητό της. Στο κινητό της 35χρονης βρέθηκε εφαρμογή γεωεντοπισμου.
Στο κινητό αλλά και στον υπολογιστή της 35χρονης βρέθηκε επίσης φωτογραφία της εισόδου του σπιτιού που έμεινε η Ιωάννα στο Μοσχάτο.
 
Επίσης, τρίτη φωτογραφία από το κινητό της δείχνει τις επιλογές εταιριών ταξί και ραδιοταξί την οποία και χρησιμοποίησε για να κλείσει το επίμαχο ραντεβού για την Καλλιθέα. Όλα δείχνουν ότι η 35χρονη, είχε χαρτογραφήσει τα πάντα σε σχέση με την Ιωάννα.
Προβληματισμό προκαλεί στις αρχές και η αναφορά σε μια ή δυο μελαχρινές γυναίκες. Οι αρχές ερευνούν την πιθανότητα να έχει στοχοποιήσει και άλλο άτομο πέραν της Ιωάννας αν και μπορεί απλώς να πρόκειται για γυναίκα που είχε στο πίσω μέρος του μυαλού της.
Ο δικηγόρος της Σάκη Κεχαγιόγλου υποστηρίζει πως η 35χρονη «αρνείται συνολικά την πραγματικότητα που περιγράφει η δικογραφία» και πρόσθεσε πως «το ψυχολογικό υπόβαθρο του κατηγορούμενου για ένα τέτοιο έγκλημα, που συμβαίνει μια φορά στα τριάντα χρόνια, πρέπει να εξεταστεί».
Μιλώντας στο Μega, μάλιστα, ο δικηγόρος της 35χρονης είπε πως «πιστεύει πως η γυναίκα θα προφυλακιστεί, ανεξάρτητα από το τι θα υποστηρίξει στον ανακριτή». Οι δικαστικές αρχές μπορούν να διατάξουν αυτό το μέτρο αν κρίνουν ότι η κατηγορούμενη είναι ύποπτη φυγής ή τέλεσης νέων αδικημάτων, ή να επιβάλουν άλλους περιοριστικούς όρους μέχρι να γίνει η δίκη.
Την ίδια ώρα, στο «φως» της δημοσιότητας έρχεται ολόκληρος ο διάλογος που είχαν οι δύο γυναίκες το 2018.
Όπως φαίνεται, με βάση ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, η 35χρονη μίλησε στην Ιωάννα πολύ φιλικά και με άνεση.
Όλος ο διάλογος των δύο γυναικών
Κατηγορούμενη: Ιωαννάκι, καλησπέρα τι κανείς; Sorry για την ενόχληση θέλω να σε ρωτήσω.
Θύμα: Καλησπέρα κοριτσάκι, εννοείται καλέ ότι θες.
Κατηγορούμενη: Ρε συ να σε ρωτήσω τον ξέρεις τον Ν… Συγγνώμη βρε αγάπη μου αλλά υπάρχει λόγος που σε ρωτάω.
Θύμα: Μου έστειλε πριν λίγο αίτημα φιλίας και το δέχτηκα δεν τον γνωρίζω. Παίζει κάτι;
Κατηγορούμενη: Δεν μου αρέσει να είμαι αδιάκριτη αλλά ναι κάτι παίζει και μου έκανε εντύπωση Ιωάννα μου.
Θύμα: Ρε δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ μας θέλεις να τον διαγράψω ;
Κατηγορούμενη: Σε παρακαλώ όμως μη σου ξεφύγει τίποτα.
Θύμα: Όχι φυσικά εννοείται αυτό.
Κατηγορούμενη: Η ιστορία μου με αυτόν παίζει εδώ και πολύ καιρό, θα τον φτιάξω εγώ.
Θύμα: Ότι θέλεις εσύ.
Κατηγορούμενη: Καταλαβαίνεις πως στο λέω βρε Ιωάννα μου. Με πείραξε.
Θύμα: Τον διαγράφω τώρα μην ανησυχείς καθόλου.
Ολόκληρο το ιδιόχειρο σημείωμα – γρίφος της 35χρονης
Γύρω από τον 40χρονο περιστρέφεται το σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι της 35χρονης που κατηγορείται ότι επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.
Το συγκεκριμένο σημείωμα αποτελεί στοιχείο της δικογραφίας.
«Αυτός, με αυτόν πορεύομαι ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει κάποια του κολλάει. Αλλά δεν έκανε κάτι. Με κρατάει στα χέρια του. Θα μεσολαβήσει άλλος άνδρας θα το μάθει και θα γίνει κολιτσίδα με θεωρεί δεδομένη θα ρολάρει και θα χωρίσουμε κάποια στιγμή» αναφέρει μεταξύ άλλων στο σημείωμα η 35χρονη, σύμφωνα με το MEGA.
«Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει;» αναφέρει επίσης η 35χρονη.
Εμμονή και με μία μελαχρινή φέρεται να είχε η 35χρονη
Παράλληλα το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αποκαλύπτει, ότι εκτός από την 34χρονη Ιωάννα, η φερόμενη ως δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, φαίνεται, ότι είχε εμμονή και μια μελαχρινή γυναίκα με την οποία εργαζόταν στην ίδια εταιρεία, σύμφωνα με όσα σημειώνει σε ιδιόχειρο σημείωμά της, με ημερομηνία 1 Μαρτίου 2019.
«Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου. Θα μάθω ότι θα χωρίσει. Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά μου».
Η 35χρονη κατηγορούμενη γράφει, επίσης μεταξύ άλλων, στο σημείωμά της: «Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον … (αναφέρει το όνομα του 40χρονου φίλου της). Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη και μια ξανθιά φίλη μου». Σε άλλο σημείο του σημειώματος, με την ίδια ημερομηνία, γράφει η 35χρονη:«Είμαι αστράκι και εγωίστρια ή θα αγχωθώ για το μέλλον. Με έχει αγχώσει μια γυναίκα υποσυνείδητα. Βρισκόμαστε και απομακρυνόμαστε».
Στη συνέχεια, με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2019, η φερόμενη ως δράστιδα  σημειώνει: «Εγώ σκέφτομαι τι σκέφτεται και κάνει την τρίχα … τριχιά  Θα μάθω, ότι υπάρχει άλλη για αυτόν ή θα μάθω για κάτι ευχάριστο; Θα τσακωθώ με ανοιχτόχρωμη. Κάποια γυναίκα από το παρελθόν θα του ζητήσει…».
Τέλος, η 35χρονη, στο ίδιο σημείωμα, αναρωτιέται εάν ταιριάζει ωροσκοπικά με τον 40χρονο φίλο της.
Υπενθυμίζεται πως ο 40χρονος έχει καταθέσει πως είχε περιστασιακή σχέση με την 35χρονη η οποία είχε επικοινωνήσει μέσω Facebook με την Ιωάννα.
Από την πλευρά της η 35χρονη δεν έχει ομολογήσει και υποστήριξε ενώπιον των αρχών: «Παρακολουθούσα την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα από γενικότερο ενδιαφέρον γιατί είναι γνωστή μου η Ιωάννα».
Η 35χρονη αρνείται να φάει, μάτωσε τους καρπούς της από τις χειροπέδες, λέει ο δικηγόρος της
Αρνείται να φάει, δεν έχει κοιμηθεί από την ημέρα της σύλληψής της και «αρνείται την πραγματικότητα».
Έτσι περιέγραψε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος, Σάκης Κεχαγιόλου, την κατάσταση της 35χρονης γυναίκας που κατηγορείται ότι το πρωί της 20ης Μαΐου επιτέθηκε στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα, πετώντας της βιτριόλι στο πρόσωπο.
Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη αρνείται να φάει, μάτωσε τους καρπούς της από τις χειροπέδες, λέει ο δικηγόρος της
«Αντιμετωπίζω συνολική άρνηση αντιμετώπισης της ίδιας της πραγματικότητας και της δικογραφίας, ο ρόλος μου είναι δύσκολος. Της είπα “βοήθησε με να σε βοηθήσω”» ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1.
«Είναι 4 μερόνυχτα άυπνη, αρνείται και να φάει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κεχαγιόγλου και αποκάλυψε πως η 35χρονη, μετά την προσαγωγή της, μάτωσε τους καρπούς της επειδή δεν μπορούσε να ανεχθεί τις χειροπέδες. «Δεν πρέπει να εξεταστεί το ψυχολογικό της υπόβαθρο;» ρώτησε, ρητορικά όπως διευκρίνισε, ο Σάκης Κεχαγιόγλου. «Βλέπω ότι είναι διαταραγμένη προσωπικότητα, θα φανεί να αποδειχτεί» είπε.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις