Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Τι σημαίνει το ΧΑΛ που ήταν γραμμένο στα σημειώματα της 35χρονης

Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με την 35χρονη, η οποία προφυλακίστηκε για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην
Καλλιθέα. Οι Αρχές προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τα ιδιόχειρα σημειώματά της που βρέθηκαν στο σπίτι της. Σ' ένα από αυτά η φερόμενη ως δράστρια έχει γράψει τη λέξη "ΧΑΛ". Δεν πρόκειται για τα αρχικά κάποιας λέξης, αλλά για την γνωστή τράπουλα χαρτομαντείας «ΧΑΛ», η οποία είναι ένα δημιούργημα του Hal.G εμπνευσμένη από τις Ασιατικές χώρες, την Ινδία, την Αίγυπτο.

Χαρακτηριστικές είναι αναφορές όπως "Δουλειά να προσέξω φίδι ή θάνατο να προσέξω με μια κάτω των 30", "Είναι πιστός θα μου πει κάτι ευχάριστο", "Έχει φίδι στη δουλειά του", "πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο". Παράλληλα, σύμφωνα με το Open, στις ίδιες σημειώσεις γίνονται αναφορές σε γυναίκες, γυναίκες καστανές, γυναίκες μελαχρινές που όμως δεν έχουν τα χαρακτηριστικά της Ιωάννας.

Τι δείχνει η τράπουλα ΧΑΛ;
Όπως αναγράφεται στο διαδίκτυο «η τράπουλα του Hal στα χέρια όσων τη χρησιμοποιούν σωστά, δείχνει με απόλυτη ακρίβεια το χαρακτήρα και τις προθέσεις των ατόμων που κυριαρχούν στη ζωή μας, την πορεία μιας ερωτικής σχέσης και καθορίζει χρονικά μια επανασύνδεση, ένα χωρισμό ή μια επισημοποίηση.

Αποκαλύπτει επίσης την εξέλιξη των οικονομικών θεμάτων και είναι ο καλύτερος σύμβουλος για επαγγελματικά ζητήματα, αφού προβλέπει όχι μόνο την επαγγελματική πορεία των ατόμων, αλλά και την κατάλληλη χρονική στιγμή για επενδύσεις, επεκτάσεις, προσλήψεις, δάνεια κ.λ.π.

Η τράπουλα του Hal απαντά με σαφήνεια και ακρίβεια σε οποιαδήποτε ερώτηση και φανερώνει με γοητευτικό τρόπο τα μυστικά του μέλλοντος».


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις