Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

ΕΣΦΑΞΑΝ ΕΛΛΗΝΑ... Στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη...!!! Τέσσερις μαχαιριές επειδή προσπάθησε να χωρίσει αλλοδαπούς που συγκρούονταν

Τέσσερις μαχαιριές σε Έλληνα που προσπάθησε να χωρίσει αλλοδαπούς που συγκρούονταν


Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ

6/6/2020
Με τέσσερις μαχαιριές στο στήθος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης Έλληνας που σήμερα Σαββάτο στις 4 περίπου το πρωί προσπάθησε να χωρίσει ομάδα αλληλοσυγκρουόμενων νεαρών αλλοδαπών αιτούντων άσυλο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά οι νεαροί αλλοδαποί συγκρούονταν μεταξύ τους για άγνωστους λόγους. Ο Έλληνας περαστικός από την πλατεία επενέβη προσπαθώντας να τους χωρίσει αφού διαπίστωσε μεταξύ των άλλων ότι ‘είχαν βγει μαχαίρια».

Αποτέλεσμα ήταν ο σοβαρός του τραυματισμός.Σύμφωνα με ιατρικές πηγές πάντως η κατάσταση της υγείας του τραυματία δεν εμπνέει ανησυχία.

Stonisi.gr

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις