Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Ετοίμαζε κι άλλη επίθεση σε άλλη «αντίζηλο» η γυναίκα-βιτριόλι - «Εμμονικό άτομο δείχνει ο τρόπος γραφής»

Ετοίμαζε κι άλλη επίθεση σε άλλη «αντίζηλο» η γυναίκα-βιτριόλι - «Εμμονικό άτομο δείχνει ο τρόπος γραφής»
H γυναίκα-βιτριόλι φαίνεται πως ετοίμαζε επίθεση και σε άλλο άτομο καθώς είχε εμμονή και με μια μελαχρινή γυναίκα ενώ είχε κρατήσει τα μέσα με τα οποία
κατέστρεψε τη ζωή της Ιωάννας, δηλαδή την περούκα και την τηλεκάρτα.

Το ενδεχόμενο η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα να σχεδίαζε κι άλλες εγκληματικές επιθέσεις με τον ίδιο τρόπο εναντίον κι άλλων γυναικών που θεωρούσε «εχθρούς» σε σχεση με τον 40χρονο από το Αίγιο, εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ με βάση ορισμένα στοιχεία από το κινητό της, την προεργασία που είχε πραγματοποιήσει και το προαναφερόμενο σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι της.


«Θα τσακωθω με μια μελαχρινή»

Μάλιστα στο ίδιο σημείωμα σημειώνει: «Θα τσακωθω με μία γυναίκα μελαχρινή». Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν ότι ίσως γι’ αυτόν τον λόγο η 35χρονη κράτησε την περούκα, την τηλεκάρτα κλπ, τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι της, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει σε νέα επίθεση με τον ίδιο τρόπο και την ίδια μεταμφίεση.

Νέα εισαγγελική παραγγελία

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών δόθηκε νέα παραγγελία στην ΕΛ.ΑΣ να ερευνήσει περαιτέρω την δραστηριότητα της 35χρονης (σσ. στη σχετική εξιχνίαση προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών).

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν ότι η 35χρονη είχε προχωρήσει σε μεθοδικές κινήσεις για σειρά επιθέσεων εναντίον και άλλων γυναικών που θεωρούσε-σύμφωνα με τις δικές της αναγωγές -ως «αντίζηλους». Κι ετσι εκτιμούν ότι σε αρχεία που έχει διαγράψει από το κινητό της και ανακτώνται θα βρεθούν κι άλλα σχετικά δείγματα. Με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ίσως στρεφόταν σε γυναίκες από το επαγγελματικό ή φιλικό περιβάλλον του 40χρονου από τις οποίες θεωρούσε ότι είχε μεγαλύτερες «αφορμές» από εκείνη της άτυχης 34χρονης λογίστριας.

Επιπλέον οι αστυνομικοί θα εξετάσουν αν στίγμα του κινητού της 35χρονης εμφανίστηκε και σε σημεία που διέμεναν κι άλλα άτομα από το περιβάλλον του 40χρονου. Ακόμη θα ερευνηθεί το ενδεχόμενο η 35χρονη να είχε συνεργό από άτομο του προσωπικού περιβάλλοντος της και το οποίο προσπαθεί να «καλύψει» με την σιωπή της.

Την ίδια ώρα βασικό ερώτημα των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ είναι γιατί η 35χρονη παρότι είχε παρακολουθήσει και την κατοικία της 34χρονης Ιωάννας στο Μοσχάτο προ πέντε μηνών, προτίμησε να προχωρήσει σε επίθεση σε πολύβουο σημείο της Καλλιθέας όπου θα υπήρχαν κάμερες οι οποίες θα κατέγραφαν τις κινήσεις της.


Σύμφωνα με μια εκτίμηση ίσως αυτό έγινε γιατί γείτονες εντόπισαν τις κινήσεις της ή γιατί η κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας που έμενε η λογίστρια στο Μοσχάτο κλείδωνε και δεν θα μπορούσε να στήσει «καρτέρι» στα σκαλιά του υπογείου ή σε άλλο εσωτερικό σημείο όπως έπραξε στις 20 Μαΐου στα «ανοικτά» γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας στην Καλλιθέα.

Ακόμη ερευνάται αν αυτό σχετίζεται με την προσπάθεια της να επιστρέψει γρήγορα στο γραφείο της στο κέντρο της Αθήνας-όπως έπραξε και στις 19 Μαΐου 2020 όταν τελικώς δεν πρόλαβε για λίγη ωρα την 34χρονη στην Καλλιθέα- προκειμένου να δημιουργήσει άλλοθι.

«Η προετοιμασία της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη, για περίπου ένα χρόνο, αγγίζει τα όρια του επαγγελματία. Πιστεύουμε, ότι η δράστιδα σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα προετοίμαζε την επίθεση σε βάρος της νεαρής γυναίκας με μεθοδικότητα και ηρεμία, ενώ είχε εμμονή μαζί της, όπως φαίνεται από όλα τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας», τονίζουν στο ΑΠΕ αστυνομικές πηγές.

Τη ζήλια και τις «εμμονές» της για την Ιωάννα φέρεται να αποτύπωνε σε σημειώματα η 35χρονη κατηγορούμενη. Όπως αποκαλύπτουν χειρόγραφα, τα οποία εντοπίστηκαν στο σπίτι της, από τις αρχές, «πηγή» του κακού ήταν το πάθος της για έναν άνδρα.

Στις προχειρογραμμένες σημειώσεις της η 35χρονη κατηγορούμενη, κρατούσε κάποιες σκόρπιες σκέψεις για εκείνον που είχε γίνει το απόλυτο αντικείμενο του πόθου της. Γύρω του περιστρέφονταν και οι γυναίκες, οι οποίες αποτελούσαν ενδεχόμενη απειλή.

«Από το γραπτό αυτό βλέπω μια ανάγκη να τραβάει γραμμές και να οριοθετεί τις παραγράφους, σε συνδυασμό με μουτζούρες που μου λέει ένα διάχυτο άγχος ενός πολύ δυνατού ανθρώπου που προσπαθεί με κάποιο τρόπο να οριοθετήσει την ενέργειά του, τη δύναμή του» δηλώνει η δικαστική γραφολόγος, Αλίκη Αραπαντώνη που μίλησε στο STAR.

«Μελαχρινή από δουλειά να προσέξω... Θα επικοινωνήσω μαζί του», γράφει η κατηγορούμενη σε μια προσπάθεια να προβλέψει την εξέλιξη της σχέση της με τον άνδρα που την ενδιέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
«Από τη μια μεριά είναι το κεφαλαίο Μ που το πρώτο του σημείο είναι πιο ψηλό και τα μικρά μ που είναι τόσο πολύ ψηλά, υπερυψωμένα στη γλώσσα της γραφολογίας που σημαίνει ότι είναι ξεχωριστή ότι ξέρει ότι είναι μοναδική και αναντικατάστατη, και από την άλλη μεριά έχουμε μια γραφή, η οποία στη μορφή των γραμμάτων είναι εξαιρετικά ταλαιπωρημένη, πάρα πολύ ανασφαλής, σε συνδυασμό όμως με ένα πολύ δυνατό πάτημα του γραφικού εργαλείου που μας την κάνει σε ότι αποφασίσει η προσκολληθεί, ιδιαίτερα εμμονική» δηλώνει η κ. Αραπαντώνη.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις