Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Φαίη Σκορδά: Έτσι διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της

ΑΝΘΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ
Αυτά είναι τα τρικ της Φαίης Σκορδά για να χάνει γρήγορα κιλά. Ποια τα μυστικά της παρουσιάστριας για να διατηρείται πάντα σε άψογη φόρμα και να μην παίρνει άσκοπες, αλλά και περιττές θερμίδες.


Λένε πως το σώμα «θυμάται». Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Φαίης Σκορδά, που παρ’ ότι δεν ακολουθούσε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής τα τελευταία χρόνια είχε καταφέρει να διατηρήσει μία εντυπωσιακή σιλουέτα − για τα καλλίγραμμα πόδια της έχουν γραφτεί ύμνοι, άλλωστε.

Επειδή γυμναστική χωρίς διατροφή δεν γίνεται, έχει αλλάξει και το διαιτολόγιό της. Από τη μία συστήνει να αποφεύγουμε τους κακούς υδατάνθρακες (ψωμί, ζυμαρικά, γλυκά) και την ίδια στιγμή προτιμάει φαγητά πλούσια σε πρωτεΐνη και λαχανικά, χωρίς να δίνει κάποιον περιορισμό όσον αφορά τη συνιστώμενη ποσότητα.
Δίνοντας το καλό παράδειγμα, η ίδια είχε μοιραστεί τα διατροφικά της μυστικά −όπως και τις τυχόν ατασθαλίες που κάνει− με τις θαυμάστριές της και σας παρουσιάζουμε ένα ενδεικτικό πρόγραμμα που ακολουθούσε στην καθημερινότητά της.
  • Πρωινό: Καφές & βραστό αβγό με αλάτι και πιπέρι
  • Μεσημεριανό: Φιλέτο με ώριμο αβοκάντο, με λάδι και αλάτι
  • Βραδινό: Κοτόπουλο στη σχάρα με βραστά καρότα και σπαράγγια, με λάδι, λεμόνι και αλάτι

Τα τρικ της Φαίης για τα κιλά εγκυμοσύνης

Το σημαντικότερο στη διατροφή της Φαίης Σκορδά είναι να αποφεύγει τους κακούς υδατάνθρακες (ψωμί, ζυμαρικά, γλυκά). Κυρίως επιλέγει πρωτεΐνη και λαχανικά και δεν πεινάει γιατί μπορούμε να φάει όση ποσότητα θέλει.
Η μέρα της ξεκινάει ως εξής, με τα δικά της λόγια: «Ένα βραστό αβγουλάκι με αλάτι και πιπέρι για πρωινό και φυσικά ένας καφές γιατί αλλιώς δεν ανοίγει το μάτι. Το αβγό είναι τέλεια πηγή πρωτεΐνης και πολύ χορταστικό. Μάλιστα, είναι και πανεύκολο γεύμα αφού μπορείτε να βράσετε μερικά και να τα έχετε στο ψυγείο, έτοιμα για το πρωινό! Το μεσημεριανό μου δεν αργεί και γύρω στη μια έφαγα φιλέτα -ναι, πληθυντικός. 
Όταν λέω πως μπορούμε να φάμε όση ποσότητα θέλουμε το εννοώ. Είναι τέλειο γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να πεινάς μετά αφού τρως μέχρι να χορτάσεις. Το συνόδευσα με ένα ώριμο αβοκάντο με λάδι και αλάτι.
Το αβοκάντο είναι από τα πιο θρεπτικά και χορταστικά φρούτα. Περιέχει όλα τα καλά λιπαρά, βιταμίνες Α, Κ και Ο και περισσότερο ποτάσιο ακόμα και από τις μπανάνες. Κυρίως όμως είναι νόστιμο και μπορείτε να το βάλετε και σε οποιαδήποτε πράσινη σαλάτα (επίσης όταν εχω χρόνο κρατάω την φλούδα και περνώ με αυτή όλο μου το πρόσωπο για μια extra δόση βιταμίνης Ε και ενυδάτωση).
Συνεχίζουμε... Πριν λίγο τελείωσα και το βραδινό μου γεύμα που ήταν κοτόπουλο στην σχάρα. Όχι, δεν έφαγα και τα 6 κομμάτια αλλά θα μπορούσα αν ήθελα. Αυτή τη φορά το συνόδευσα με βραστά καρότα και σπαράγγια με λάδι, λεμόνι και αλάτι. Τα καρότα είναι γεμάτα βιταμίνες και είναι ιδιαίτερα ευεργετικά, αφού βοηθάνε την επιδερμίδα πάρα πολύ.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις