Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Χρυσώνει το χάπι ο Πέτσας: Το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ είναι «για το καλό μας»

Η κυβέρνηση σταμάτησε να διαψεύδει το ξεπούλημα του νερού και άρχισε να χρυσώνει το χάπι. Ο Στ. Πέτσας ισχυρίζεται σήμερα ότι αναβαθμίζεται το δίκτυο, προς όφελος των καταναλωτών


Να θολώσει τα νερά για την ιδιωτικοποίηση βασικών υποδομών της ΕΥΔΑΠ μέσω ΣΔΙΤ επιχείρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Στέλιος Πέτσας, σημειώνοντας ότι όλα γίνονται για το καλό των πολιτών.

Τον κώδωνα του κινδύνου για το σχέδια της κυβέρνησης που ανοίγουν την πόρτα στην ιδιωτικοποίηση του νερού έκρουσε ο εκπρόσωπος εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ Γιώργος Αλεξανδράκης αλλά η κυβέρνηση δηλώνει αποφασισμένη μετά τις χθεσινές καταγγελίες για δήθεν fake news.

Σήμερα, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο Στ. Πέτσας ανέφερε ότι «προωθούνται στοχευμένες παρεμβάσεις για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες. Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προχωρά, με σύμβαση Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα στην ανάθεση της Διαχείρισης, της Λειτουργίας και της Συντήρησης του Εξωτερικού Υδροδοτικού Συστήματος της Αθήνας».

Έτσι. σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο:

«- Εισάγεται ο υγιής ανταγωνισμός στις υπηρεσίες του συστήματος με στόχο τη μείωση του ετήσιου κόστους της λειτουργίας και της συντήρησης του.

- Προτεραιοποιούνται οι ανάγκες που αφορούν στη συντήρηση και την αναβάθμιση του δικτύου.

- Προωθούνται τα απαραίτητα έργα για τη συντήρηση, με έξοδα του ιδιώτη.

- Προχωρά η επανακοστολόγηση του διυλισμένου νερού, προς όφελος των καταναλωτών.

- Μπαίνουν σοβαρά ποιοτικά κριτήρια για το νερό που πίνουμε.

- Ελέγχονται οι διαρροές του δικτύου που κοστίζουν ακριβά.

- Αξιολογείται η εκμετάλλευση των εγκατεστημένων υδροηλεκτρικών μονάδων, καθώς και η πώληση αδιύλιστου ύδατος σε ιδιώτες».

Ο Στ. Πέτσας ισχυρίζεται ότι αναβαθμίζεται το δίκτυο, προς όφελος των καταναλωτών, ενώ αναφέρει ότι το νερό δεν πωλείται.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις