Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

HXHTIKO NTOKOYMENTO-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ Ή ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ. ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ»

ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ Ή ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ. ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ»
Αποκλειστική συνέντευξη στην εξκπομπή μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ έδωσε ο Ηλίας Κσιδιάρης λίγες ώρες πριν την αναγγελία του
νέου κόμματός του. Ακούστε τι απαντάει σε όλα τα ερωτήματά μας και ιδιαίτερα για τον ναζισμό. Τον οποίο αφορίζει και λέει ότι θα οδηγεί στη Δικαιοσύνη όποιον τον αποκαλέσει με αυτό τον χαρακτηρισμό.

Ο Κασιδιάρης μιλάει για τον κορωνμοϊό, για το πώς πρέπει να αντιδράσει η χώρα μας απέναντι στις προκλήσεις της Τουρκίας. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Ακούστε από το 42.00'' ως το 1.12'.00''



ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις