Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Η θεία της Μαρκέλλας για την 33χρονη: Αυτή είναι η "μαρίδα" - Θέλω να βρεθεί και ο "καρχαρίας" - ΒΙΝΤΕΟ

Για τις δύσκολες ώρες που πέρασε και περνά η οικογένεια της 10χρονης, μίλησε στην εκπομπή "Μαζί σου" η θεία της Μαρκέλλας, η οποία υποστήριξε πως η
μητέρα του κοριτσιού είναι ράκος. «Αυτό που δε μπορώ να πιστέψω με τίποτα είναι ότι ένα παιδί σηκώθηκε ένα πρωί να πάει στο σχολείο και αυτή τη στιγμή έχει μεταφερθεί σε μια δομή…», είπε ακόμη η θεία της 10χρονης που σχολίασε και όσα φέρεται να έχει πει στην απολογία της η 33χρονη.

«Μία γυναίκα που θέλει να φροντίσει πραγματικά ένα παιδί, δεν μπαίνει στη διαδικασία να συμπεριφερθεί με αυτό τον τρόπο», είπε χαρακτηριστικά. «Όλα αυτά που έκανε η συγκεκριμένη γυναίκα στη μικρή, δε θεωρώ ότι ήταν ούτε φροντίδα, ούτε αγάπη… Είμαι έξω φρενών με την ομολογία της», πρόσθεσε η θεία της Μαρκέλλας που σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι η 33χρονη τα έκανε όλα μόνη της, έδωσε μία απάντηση με νόημα.

«Σέβομαι το έργο που κάνουν οι αρχές… Πιστεύω ότι αυτή είναι η μαρίδα. Εγώ θέλω να βρεθεί και ο καρχαρίας. Πιστεύω ότι είναι το πιο μικρό ψάρι σε όλη αυτή την υπόθεση», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις