Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

“Η Τουρκία επιδιώκει την ανοικτή στρατιωτική αναμέτρηση με την Ελλάδα”- Διαξιφισμοί με τον Κ.Φράγκο

ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ (Ειδησούλες και σχόλια ατάκτως ερριμμένα)

από τον Κων. Φράγκο
Ες αύριον τα σπουδαία

Στην πολιτική , όπως και στον πόλεμο, η χαμένη στιγμή δεν ξαναέρχεται πλέον
Ναπολέων Βοναπάρτης
-Η ελληνική πολιτική Εξουσία πάντοτε διακρινόταν στο σπορ των χαμένων όχι μόνο στιγμών αλλά ολόκληρων περιόδων.
  • Κατά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο δεκάδες άρθρα και αναλύσεις είδαν το φως στον Τύπο. Όλα κατέληγαν ότι το Ισλάμ του κ. Ερντογάν έρχεται. Εχει ξεκαθαρίσει ήδη τις θέσεις του… Η Τουρκία έχει , απροκαλύπτως, εντάξει τις πολεμικές επιχειρήσεις στην καθημερινότητα της και επιδιώκει την ανοικτή στρατιωτική αναμέτρηση με την Ελλάδα (Γιαννης Βαλινάκης Κ 07/06). Αναφέρθηκα στο σχόλιο του φίλου μου Καθηγητή κ. Γ.Β, στενού συνεργάτη του κ. Κ. Καραμανλή, που ίσως εκφράζει και τις απόψεις του “άλαλού” τ. Πρωθυπουργού. Άλλοι αρθρογράφοι, συνήθως ακαδημαϊκοί, εμμένουν στην επίκληση των συμμαχιών και κανόνων του Διεθνούς Δικαίου.
  • Οι σύμμαχοι ή οι Διεθνείς Οργανισμοί ενεργούν χλιαρά και εμείς φιλοσοφούμε ή φιλολογούμε επαναλαμβάνοντας τα ίδια κούφια συνθήματα, κληρονομιά από τον κ. Πάκη. Βραδύνουμε να ενεργήσουμε όπως πρέπει σε εντελώς απλά πράγματα που θα δείξουν την βούληση μας ν΄αμυνθούμε ενεργά, να πούμε ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ ή το SALUS POPULI ULTIMA LEX ESTO. Αναβάλουμε ή εκτονώνουμε την δραστηριότητα μας σε δευτερεύοντα όπως είναι η οργάνωση της βεγγέρας της κ. Γιάννας Αγγελοπούλου.
Τι απαιτείται να γίνει τώρα, αμέσως
Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας ας έχωσιν
Θέλει αρετήν και τόλμην η Ελευθερία
Ανδρέας Κάλβος
  • Άμεση σύγκλιση Συμβουλίου Αρχηγών, των εν τη Βουλή, κομμάτων υπό την κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας ένθα θα γίνει πλήρως ανάλυση της κατάστασης, πλήρης αναφορά διαθεσιμότητας πολεμικών μέσων, θα αποφασισθούν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την άμεση αναπλήρωση ελλείψεων. Θα κληθούν οι αρχηγοί των Επιτελείων να υποβάλλουν γραπτή αναφορά περί της κατάστασης του Κλάδου τους και να προτείνουν λύσεις. Λήψη απόφασης για αύξηση της θητείας, τώρα. Επίσης απόφαση μείωσης κατά 50% του προσωπικού της Αστυνομίας που διατίθεται ως “φρούρηση” (ΣΣ στην πραγματικότητα ως battlers) σε διάφορες “προσωπικοτητες” ώστε να υπαρξει προσωπικό για την φύλαξη των συνόρων. Οι αποφάσεις ν΄αναγγελθούν από τον Πρωθυπουργό με διάγγελμα. Όσοι αρνηθούν να μετέχουν στο Συμβούλιο να καταγγελθούν ως ευθυνόφοβοι και ανεύθυνοι.
– Άμεση Ίδρυση Ταμείου Εθνικής Άμυνας
Το υποσχέθηκε ο κ. Π. Καμμένος τον Δεκέμβριο 2018 και ο Πρωθυπουργός κ. Κ. Μητσοτάκης (12 Ίαν.2020). Αμφότεροι το ελησμόνησαν. Όλα τα κόμματα δεν εμμένουν για να  μείνει το πεδίο ελεύθερο στον όμιλο της κ. Γιάννας Αγγελοπούλου που ετοιμάζει την βεγγέρα αφού, μόλις προχθές, ανήγγειλε ότι ξεκινά εκστρατεία εντοπισμού, χρηματοδοτών (sponsors) για την μεγαλοπρεπή γιορτή. Οι ανάγκες της Άμυνας σε δεύτερο πλάνο…Πρώτος ο κ. Στουρνάρας, της Τράπεζας.
– Άμεση συγκρότηση Συμβουλίου Ασφαλείας
  • Ολιγομελούς και σοβαρής σύνθεσης. Υπάρχει ήδη, Πρόεδρος και Αναπληρωτής από έτος. Οι υπόλοιποι; Ήδη, επαναλαμβάνω, ότι υπάρχει έτοιμη, βρεμμένο παξιμάδι, εισήγηση του τ. ΥΕΘΑ κ. Σπηλιωτόπουλου για τη συγκρότηση. Ας την εκμεταλλευθεί ο Υπουργός κ. Ν. Παναγιωτόπουλος . Το έχω προτείνει δεκάκις…φοράκις.
  • Άμεση κατεπείγουσα προμήθεια των απαραίτητων υλικών ώστε ν΄αξιοποιηθούν τα “σχολάζοντα” ιπτάμενα μέσα ΠΑ και Αεροπορίας Στρατού καθώς και οι φρεγάτες του ΠΝ (με ουσιαστικό εκσυγχρονισμό).
  • Εκσυγχρονισμός των Ε/Π APACHE της Αερ. Στρατού.
  • Αυτά τα ολίγα. Μόνο έτσι θα δείξουμε, κάπως, την βούληση της Χώρας ν΄αμυνθεί. Τα άλλα είναι επεα πτερόεντα…Λιγότερα συνθήματα και πιο πολλή δουλειά που λέει χαριτωμένο λαϊκό άσμα. Αυτά βέβαια όχι για να επιτεθούμε στην Τουρκία, να είμαστε λογικοί. Αλλά για να αρχίσει να μας υπολογίζει και να μας σέβεται.
Δηλώσεις και προτάσεις
  • Διαβάζω, μανιωδώς, όλα τα κείμενα που γράφονται για την Ελληνο-τουρκική κρίση, και παρακολουθώ στην TV συζητήσεις, όσες προλαβαίνω, περί του ιδίου αντικειμένου.
  • Ομολογώ, και γιατί να το κρύψομεν άλλωστε, ότι έχω “μπουχτίσει” από σοφίες πανεπιστημιακών που διατυπώνουν το μακρύ και το κοντό τους. Τόσο πολύ που άθελα μου το μυαλό μου ταξιδεύει σε μία σοφή ρήση του μεγάλου Μπίσμαρκ περί καθηγητών. Ιδιαίτερα “ευφραίνομαι” με μερικά κείμενα του Ομότιμου καθηγητή κ. Ηρακλείδη, στα ΝΕΑ, όπου αναφέρεται περί θαλάσσης και αέρος ως νέος Αϊζενχάουερ ή φον Μπλύχερ. Δυστυχώς δεν είδα κάποιο φίλο Ναύαρο ή Πτέραρχο να του απαντήσει.
  • Στις 04/06, το πρωϊ, παρακολούθησα, τυχαία, στην εκπομπή του SKY μια συνέντευξη του κ. Πανου Παναγιωτόπουλου, που είχε θητεύσει  στο θώκο του ΥΕΘΑ επί Αντωνομπένηδων. Πριν προχωρήσω στην συνέντευξη θα επαναλάβω την προσωπική γνώμη ότι οι περίοδοι διακυβέρνησης της Χώρας από τον κ. Κ. Καραμανλή Β, κ. Γ. Παπανδρέου Γ΄και διακομματικής Σαμαρά-Βενιζέλου, υπήρξαν ολέθριες για την Αμυνα, καταστροφικές. Αυτή την αβελτηρία, αδιαφορία, ασυνειδησία και εθελοτύφλωση των Κυβερνήσεων αυτών την πληρώνουμε σήμερα. Αυτοί άνοιξαν τις μεγάλες τρύπες που σήμερα δεν κλείνονται έυκολα. Αυτά, και πάσα αντίρρηση συζητήσιμη.
  • Ο κ. Παναγιωτόπουλος, λοιπόν, αφού ανέλυσε, γλαφυρά και λεπτομερώς την κατάσταση στην Τουρκία, τονίζει ότι “είναι οφθαλμοφανές πως η Τουρκία εργαλειοποιώντας τους μετανάστες ετοιμάζεται για επίθεση, με βαθμιαία πίεση στον Έβρο και τα νησιά. Ετοιμάζει επί των ακτών της καράβια και μαρίνες ώστε η εισβολή να γίνει μαζικά. Ο Ερντογάν βαδίζει επί σχεδίου και δεν θα κάνει πίσω γιατί έχει, ήδη, βαθειά μπεί στην υπόθεση αυτή. Τι πρέπει να κάνουμε εμείς;
  • Προειδοποίηση φίλων, συμμάχων, Ανεξαρτήτων, Κινέζων, Ρώσων  κλπ ότι είμαστε έτοιμοι ν΄απαντήσουμε με καθολικό, φονικό, καθοριστικό κτύπημα που δεν θα το αντέξει η Τουρκία.
  • Προετοιμασία μας για προβολή ισχύος, για να κατοχυρώσουμε την Ειρήνη”.
  • Ειλικρινά, μ΄ενθουσίασε το πνεύμα του τ. Υπουργού Αμυνας. Εδωσε, έτσι, μήνυμα στον σημερινό συνάδελφο του κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο.
  • Το δύσκολο, είναι ότι οι προετοιμασίες δεν είναι έργο στιγμής αλλά απαιτούν χρόνια. Ο κ. Ερντογάν έχει αρχίσει να καταστρώνει τα σχέδια του από το 2003, όταν εμείς λεηλατούσαμε την χώρα και ακολούθησαν χρόνια ωμών κατεδαφίσεων και συστηματικής, συνειδητής εξασθένησης της Άμυνας με αποκορύφωση την μείωση θητείας από τον σπουδαίο ηγέτη κ. Μεϊμεράκη. Επαναλαμβάνω για να γίνω σαφής, ότι τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της Άμυνας έγιναν επί εποχής Αντωνομπένηδων.
  • Σήμερα κλαίμε πάνω από χυμένο γάλα, αγαπητέ κ. Πάνο Παναγιωτόπουλε και ομιλούμε για οφειλόμενους ηρωισμούς. Ενθυμείστε τα συμβάντα της εποχής σας;
Ένα κραυγαλέο παράδειγμα
Έκαστος τόπος έχει τας πληγάς του. Η Αγγλία τας ομίχλας, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τον πατριωτισμό.
Εμμ. Ροΐδης
  • Δύο μεγάλες προσωπικότητες, τρομάρα τους, της Ελλάδας θεωρούνται οι κ. Ε. Μεϊμεράκης και Ε. Βενιζέλος. Ο πρώτος τα κατάφερε, λόγω συγκυριών, να προωθηθεί στην Ευρωβουλή και ναι περνάει ζωή χαρισάμενη, τον δεύτερο έχει ξεβράσει πλέον στα αζήτητα η πολιτεία του αλλά πολλές δυνάμεις, σήμερα, της διαπλεκομένης εκδοτικής ελίτ προσπαθούν να τον διασώσουν πιέζοντας τον κ. Μητσοτάκη να τον συμπεριλάβει στην Κυβέρνηση του κατά τον προσεχή ανασχηματισμό. Έχει ερείσματα ο Μπένυ.
  • Αμφότεροι υπήρξαν καταστροφείς στην Αμυνα με πάμπολλες ευθύνες για τα σημερινά κενά και ελλείψεις. Σπουδαίοι πατριώτες στα λόγια.
  • Για ν΄αντιληφθείτε το φοβερό πατριωτικό τους ενδιαφέρον, για την άμυνα σας υπενθυμίζω ότι άφησαν, αμφότεροι, επί έξη (6) χρόνια τα περίφημα, όντως, άρματα LEOGR τα οποία είχαμε προμηθευθεί με αίμα (1,73δις) επί Σημιτογιάννων, χωρίς πυρομαχικά. Για τα πανηγύρια! Εντελής ασυνείδητοι. Θα διερτωτηθείτε: Μα αν , τότε γινόταν, αιφνιδίως, μια ρήξη τι θα έπρατταν τα άρματα; Μα θα εκφόβιζαν τον εχθρό!! Και οι δύο Ευάγγελοι; Δεν θα πάθαιναν τίποτε. Θα τους συγκάλυπτε η αδελφότητα. Το ίδιο δεν έγινε με τα Ιμια;
Αναβαθμίσεις δομής ΕΔ
  • Με αμερικάνικα πρότυπα… διάβασα.
  • Καλώς γίνεται και δεν μου πέφτει λόγος.
  • Με την νεοσυσταθείσα  Διοίκηση Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) ένα μεγάλο τμήμα των ΕΔ τίθεται υπό ενιαία Διοίκηση που θα υπάγεται, απευθείας, στο ΓΕΕΘΑ.
  • Στη ΔΕΠ θα υπάγονται Καταδρομείς, Ειδικό Τάγμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ), Μοίρα Αμφιβίων Καταδρομών κα.
  • Η ΔΕΠ θα προικισθεί και με ελικόπτερα του Στρατού Ξηράς, CH 47 και NH90.
  • Ακούγεται ότι τα διαθέσιμα CH47 (CHINOOK) είναι ελάχιστα στην Πυρόσβεση και από τα ΝΗ-90,(σύνολο 14) ίπτανται μόνο δύο (2) προς δόξαν του κ. Π. Καμμενου και της κομπανίας του τότε. Αυτά και μένω…
Προσωπική άποψη
  • Όταν έσπασε το απόστημα των Εξοπλισμών συστήθηκε ειδική ανακριτική ομάδα υπό την Εισαγγελέα Εφετών κ. Ελένη Ράικου. Μια προσωπικότητα του δικαστικού κόσμου. Στην ομάδα της εντάχθηκαν νέα ανακριτικά στελέχη κύρους, όπως η κ. Πόπη Παπανδρέου, ο κ. Α. Ελευθεριάνος, ο κ. Μάλλης κά οι οποίοι, ευσυνείδητα και μεθοδικά, έβγαλαν πολλούς “λαγούς”. Όταν η ομάδα άρχισε να γίνεται επικίνδυνη για το “σύστημα” η κ. Ε. Ραϊκου, συκοφαντούμενη, υποχρεώθηκε σε παραίτηση, τα δε στελέχη της σκορπίστηκαν στα 4 άκρα της Χώρας (επί ΣΥΡΙΖΑ).
  • Στη θέση της κ. Ράϊκου τοποθετήθηκε μια άλλη εξαιρετική δικαστικός, η κ. Ελένη Τουλουπάκη, με ανάλογους βοηθούς. Σήμερα (ΝΔ) βάλλεται συστηματικά και ανηλεώς από το σύστημα πάλι. Κάνει περισσότερα από ότι την έβαλαν να κάνει.
  • Σε λίγο δικαστικοί θ΄ακούν ανακριτική Επιτροπή κατά της διαφθοράς και θα τρέχουν ν΄απομακρυνθούν. Προσωπική άποψη. Επανερχόμαστε στην κανονικότητα.
Τρίτης, και τελευταίας, επιστολής το ανάγνωσμα
Τώρα είμαι δικασμένος, δύο φορές ο δυστυχής
Από φίλους γελασμένος κι΄από σένα προδοθείς
Β. Τσιτσάνης
Πριν αρχίσω το κείμενο ζητώ, γονυπετής, συγνώμη από φίλες και φίλους που με διαβάζουν γιατί θα τους ζαλίσω για να απαντήσω σε φαιδρότητες. Είμαι υποχρεωμένος.
  • Σας θυμίζω ότι Σχης (εα) με έστησε τον τοίχο γιατί τόλμησα να καταγγείλω το …2013 με ένα 100% τεκμηριωμένο κείμενο το δυσώδες σκάνδαλο προμήθειας του ΗΠΣ.
  • Πρέπει να δώσω απάντηση στον κ. Σχη (εα) που πέραν του ότι με κατακεραύνωσε γιατί κατήγγειλα την προμήθεια του ΗΠΣ (Ηλεκτρονικού Πολέμου Στρατού) ως απάτη, αλλά και γιατί κακολόγησα τον κ. Α. Τσοχατζόπουλο και την Προμηθεύτρια Εταιρεία για το σκηνικό που έστησαν.
  • Δεν βρήκε όμως, ο εκλεκτός φίλος, ούτε μια κουβέντα να σχολιάσει το δριμύ κατηγορητήριο του αρμόδιου ΥΦΕΘΑ,  καθαρού πολιτικού, κ. Γιάννη Λαμπροπούλου και το σπουδαιότερο ότι ο Ελληνικός Στρατός ΟΥΔΕΠΟΤΕ, παρέλαβε το πανάκριβο σύστημα και σίγουρα είναι “τυφλός τ’ώτα, τε τον νούν…” . Σημερα στις κρίσιμες ώρες…
  • Ο αγαπητός Συνταγματάρχης δεν αρκέσθηκε στο “κράξιμο” που έκανε γιατί τόλμησα να τα βάλω με την Εξουσία και τους Προμηθευτές για το ΗΠΣ. Προχώρησε ακόμη περισσότερο, Με καταχερίαζει γιατί κριτικάρω την προμήθεια (ογκώδες σκάνδαλο) του Ε/Π ΝΗ-90.Με πληροφορεί ότι “συκοφαντώ την προμήθεια όταν γράφω ότι είναι πανάκριβη”. Η τιμή που το αγοράσαμε είναι πολύ μικρή. Τα Ε/Π είναι φθηνά! (657.523 Ευρώ + 100.000 ευρώ το καπέλο με το πονηρό κόλπο SWAPS). Μας διαβεβαιώνει ότι το swaps είναι συμφέρον για το ΥΕΘΑ.  Κοντολογίς, τι είναι το swaps; Επειδή οι Σημιτόγιαννοι δεν είχαν λεφτά να αρχίσουν να πληρώνουν την προμήθεια συννενοήθηκαν με την ΝΤΟΙΤΣΕ BANK ν΄αρχίζει αυτή να πληρώνει αλλά φορώντας στο δύστυχο ΥΕΘΑ καπέλο 100εκ. Ευρώ. Θαύμα, ωραία. Ποια τύχη κι αυτής της “βασιλικής” προμήθειας; Από τα 20 Ε/Π παραλάβαμε τα 14 από τα οποία ίπτανται μόνο…2. Όσο αφορά την τιμή, η Φιλανδία τα προμηθεύθηκε 30% φθηνότερα και με εγχώρια συμμετοχή 50%(!!). Εμείς, ο κ. Γιάννος, ο άψογος, οποία συμμετοχή αποδέχθηκε για τη δύστυχη εγχώρια βιομηχανία; 1,7%… Αίσχος!
  • Ο ακολουθών ΥΕΘΑ κ. Σπ. Σπηλιωτόπουλος διέταξε έρευνα από μια “καθαρή” επιτροπή υπό τον τότε κ. Σχη κ. Γ. Πατρινό. Συμπέρασμα της Επιτροπής: ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ. Ο Πατρινός διώχθηκε και έγινε τρομερή δολία απόπειρα εξευτελισμού του, ο Σπηλιωτόπουλος επαύθη και μετά  “Ολα καλά, κι΄όλα ωραία…” καθώς τραγουδά ο Νταλάρας. Ο εκτοξεύων μύδρους επί της κεφαλής μου κ. Σχης γνωρίζει τι από την εξαφανισθείσα έκθεση Πατρινού;
  • Δεν θα δώσω συνέχεια, ούτε θα απαντήσω σε επιστολή του κ. Συνταγματάρχη. Παρακαλώ τον κ. Π. Καρβουνόπουλο να οργανώσει μία στρογγυλή Τράπεζα για να συζητηθεί το θέμα. Αν θέλει. Και αν θέλει, επίσης, να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του κ. Συνταγματάρχη.
Μουσαφίρηδες της κ. Προέδρου
  • Πάρα πολλοί, διέρχονται τις πύλες του Προεδρικού Μεγάρου όπου τους υποδέχεται,  με ευγένεια η κ. Πρόεδρος.
  • Τελευταία και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, Σαφώς ότι πρέπει να υπάρχουν καλές σχέσεις μεταξύ Πολιτείας-Εξουσίας.
  • Το Ισλαμικό Ιεραρχείο δεν εμφανίζεται σε καμμία πτυχή του μηχανισμού της εξουσίας, ούτε καν στα τελετουργικά αν και το Κράτος είναι ολοκληρωτικά Ισλαμικό. Η Εξουσία είναι εξουσία και προορίζεται να κυβερνά με την λαϊκή ψήφο, χωρίς συνεταίρους.
  • Δε ξέρω τι ελέχθη μεταξύ των δύο Κεφαλών, της Πολιτείας και της Εκκλησίας, αλλά ελπίζω ότι η φωτισμένη κ Πρόεδρος (που είναι μη πολιτικός δηλ μη κυπταυχενίζουσα και κυβιστίζουσα και μη καταμετρώσα ψηφαλάκια) να υπέμνησε στον Μακαριώτατο τα όρια ενεργειών της Εκκλησίας. Ότι το Κράτος είναι Κράτος και η Εκκλησία είναι μια δομή του Κράτους αφού το Κράτος παρέχει τις αμοιβές και λοιπές οικονομικές διευκολύνσεις στους ιερωμένους και ιδιαίτερα στους Αρχιερείς. Αμήν!
Τίποτε δεν περισσεύει για την πτωχή Ορφανή
  • Τεράστια ποσά για την διαμόρφωση του Αθηναϊκού Κέντρου.
  • 32 εκ ευρώ για την διαφήμιση – ενημέρωση του κοινού για τον κορονοϊο.
  • 30 εκ, ευρώ για την διαφήμιση του Τουρισμού.
  • Συναγερμός για εξεύρεση δωρητών για τις φανφάρες της Γιάννας.
  • Εντάξει, δεν διαφωνώ καιτοι κανείς δεν μου ζήτησε την γνώμη μου, αλλά 50-100 εκ ευρώ δεν βρέθηκαν για την πτωχή κόρη Αμυνα με τις τόσες ανάγκες;
  • Σημ μόνο 30 εκ ευρώ στοιχίζει ο εκσυγχρονισμός των μαχητικών Ε/Π APACHE που τα είχε θάψει ο ΒΕΝΙ ως ΥΕΘΑ που τώρα, από μη διασταυρωμένες πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης, εκδηλώσας αυτοκτονικές τάσεις, τον ετοιμάζει στον ανασχηματισμό ως ΥΠΕΞ. Καλά, η έρμη Ελλαδίτσα τι φταίει;
Κελαδείστε, ωραία μου πουλάκια κελαδείστε
  • Από θετικές πηγές της TRANSPARENCY INTERNATIONAL τα ποσά που κρύβουν οι OFF-SHORE ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ φοροφυγάδων, απατεώνων, μιζαδόρων κλπ Ευρωπαίων ανέρχονται σε 1,5 τρις ευρώ.
  • Για την Ελλάδα, αποκλειστικά, τα φυγαδευθέντα ποσά σε OFF-SHORE ανέρχονται σε 63 δις ευρώ (!!).
  • Είναι καλά τακτοποιημένοι οι ανιδιοτελείς πατριώτες της ντόπιας οικονομοπολιτικής ελίτ της πτωχής Ελλάδος. Ζήτω το Έθνος!
ΕΛΛΑΣ-ΤΡΕΛΑΣ
-Σοβαρή εταιρεία ταχύ μεταφοράς χρειάσθηκε ένδεκα (11) ημέρες για να μεταφέρει επιστολή από Ναύπλιο σε Αθήνα (Κ23/5). Επενδυτές σπεύσατε.
  • Οι πρώην Πρωθυπουργοί, παντελώς αποτυχόντες και βλάψαντες τα μάλα της χώρας, κ. Α. Σαμαράς και Γ. Παπανδρέου (που ένα κατάπτυστο σύστημα τους επιτρέπει να καταλαμβάνουν έδρες στην Βουλή, από το “παράθυρο”) έκαναν δηλώσεις: Ο πρώτος δήλωσε ότι είναι υπέρ των πρόωρων εκλογών και ο δεύτερος σχολίασε την Ιταλοελληνική συμφωνία για τη θάλασσα. Ποιος τους ρώτησε; Καλά κάνει ο τρίτος, κ. Κων. Καραμανλής που μιλάει μία φορά την πενταετία. Τώρα που έχει αφήσει μούσι θα ομιλεί ανά 10ετία!
  • Αφού η Ιερά Σύνοδος της Ελλάδος σκεφθείσα επί 20ώρων μας διαβεβαίωσε τις προάλλες ότι η γιόγκα είναι καταραμένη και όργανο επικράτησης ινδουισμού καθώς επίσης ότι οι οργανώσεις LIONS και Ροταριανοί είναι μιάσματα προς αποφυγή, ξεθάρρεψε και ο Σεβασμιώτατος Γλυφάδας και εστράφη μετά μανίας στις πολεμικές τέχνες συγκεκριμμένα στο Ζίου-ζίτσου γιατί έτσι προπαγανδίζεται ο βουδισμός! Διερωτώμαι, δεν πρέπει κάποιος να συμμαζέψει τους Σεβασμιώτατους, και να τους υποδείξει να αφοσιωθούν στο καθήκον τους, να διδάξουν αγάπη και να μην εκτίθενται; Γελοιοποιούν τη θρησκεία…
  • Σε φυλακές της Χώρας (Νιγρίτας) που φιλοξενούν επικίνδυνους κακοποιούς απεκαλύφθησαν πολυτελή κελιά-σουϊτες,  με ξύλινες επενδύσεις, ζακούζι, μπιλιάρδα κλπ. Οι “αρχές”, πανάθεμά τες, δεν πήραν χαμπάρι που μπαινόβγαιναν συνεργεία μαστόρων;

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις